Куряча грудка на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо збираючись на пікнік, ви плануєте приготувати щось крім класичного шашлику, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Смачна, соковита і апетитна куряча грудка на мангалі - чудова ідея!
В якості маринаду хочу запропонувати просте і дуже пікантне поєднання майонезу, маринованого або малосольного огірочка і часнику. Це швидко і дійсно просто. Якщо час дозволяє, залиште грудку в маринаді на 6-8 годин, щоб вона як слід просочилася.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Маринований огірок - 1 штука
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Курячі грудки вимийте і висушіть, очистіть часник, підготуйте майонез, огірочок і спеції.
Грудку я злегка надрізаю, щоб вийшов більш рівний шар філе. Посоліть і поперчіть з усіх боків.
Додайте подрібнений часник.
І дрібно нарізаний огірочок.
Додайте трохи майонезу.
Все акуратно перемішайте і приберіть в холодильник маринуватися.
Коли мангал готовий, викладіть грудку на решітку.
І відправте на вугілля.
Смажте, постійно перевертаючи, до готовності.
Смачного!