Курка з локшиною «Ядерний вибух»
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт, як приготувати курку з локшиною "ядерний вибух", саме для тих, хто любить гостреньке і смачненьке. Тут ці два смаки з'єднані як можна гармонійно. Обов'язково спробуйте!
Ця страва дуже і дуже гостре, тому, звичайно ж, людям, страждаючим захворюваннями травної системи або печінки, це блюдо готувати не варто (або ж в крайньому випадку використовуйте менш гострі спеції і в меншій кількості). А смак тут дійсно яскравий. Скажу відверто, без якогось напою їсти таку вермішель складно, тому курка з локшиною "ядерний вибух" - це ідеальне блюдо для п'ятничних посиденьок з друзями і пивом. Приєднуйтесь!
- Куряча грудка - 300 грам
- Гострий соус - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 2 щіпки
- Перець духмяний мелений - 2-3 Щепоток
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Олія - 150 мілілітрів (для смаження)
- Зелена цибуля - 1/2 пучка
- Лук білий - 1/2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Чорний перець - 1 щіпка
- Суміш гострих перців - 1 Чайна ложка
- Вермішель - 1 штука (у мене "мівіна" )
- Перець чилі - 1 штука
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Курячі грудки поріжте на пластини і складіть в глибоку миску. Додайте гострий соус і трохи запашного перцю. Перемішайте, накрийте миску харчовою плівкою і відправте в холодильник на 20-30 хвилин, щоб курочка гарненько промаринувалося і переповнилася гостротою.
Тим часом починаємо готувати гострий соус. Дрібно порубати зелений і білий лук. Відправте їх в сковороду разом з подрібненим часником, додайте рослинного масла і смажте до м'якості.
Потім додайте всі гострі спеції: перець духмяний мелений, чорний перець, суміш гострих перців, можна також покласти ложку гострого соусу, в якому ми маринували курку. Перемішайте все.
Потім влийте бульйон і доведіть до кипіння.
Окремо відваріть вермішель (або просто залийте окропом і накрийте кришкою, вона і сама дійде до готовності). Надішліть готову вермішель в киплячий соус, туди ж покладіть подрібнений перець чилі, перемішайте і потримайте на вогні ще пару хвилин.