Рецепт Курка з локшиною «Ядерний вибух» фото

Курка з локшиною «Ядерний вибух»
(покроковий рецепт з фото)

Птах , Курка , Локшина , Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Цей рецепт, як приготувати курку з локшиною"Ядерний вибух" , саме для тих, хто любить гостреньке і смачненьке. Тут ці два смаки з'єднані як можна гармонійно. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Ця страва дуже і дуже гостре, тому, звичайно ж, людям, страждаючим захворюваннями травної системи або печінки, це блюдо готувати не варто (або ж в крайньому випадку використовуйте менш гострі спеції і в меншій кількості). А смак тут дійсно яскравий. Скажу відверто, без якогось напою їсти таку вермішель складно, тому курка з локшиною"Ядерний вибух" - це ідеальне блюдо для п'ятничних посиденьок з друзями і пивом. Приєднуйтесь!

  • Куряча грудка - 300 грам
  • Гострий соус - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець духмяний мелений - 2-3 Щепоток
  • Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Олія - 150 мілілітрів (для смаження)
  • Зелена цибуля - 1/2 пучка
  • Лук білий - 1/2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Суміш гострих перців - 1 Чайна ложка
  • Вермішель - 1 штука (у мене"Мівіна" )
  • Перець чилі - 1 штука
курка з локшиною
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
курка з локшиною
Курячі грудки поріжте на пластини і складіть в глибоку миску. Додайте гострий соус і трохи запашного перцю. Перемішайте, накрийте миску харчовою плівкою і відправте в холодильник на 20-30 хвилин, щоб курочка гарненько промаринувалося і переповнилася гостротою.
курка з локшиною
Тим часом починаємо готувати гострий соус. Дрібно порубати зелений і білий лук. Відправте їх в сковороду разом з подрібненим часником, додайте рослинного масла і смажте до м'якості.
курка з локшиною
Потім додайте всі гострі спеції: перець духмяний мелений, чорний перець, суміш гострих перців, можна також покласти ложку гострого соусу, в якому ми маринували курку. Перемішайте все.
курка з локшиною
Потім влийте бульйон і доведіть до кипіння.
курка з локшиною
Окремо відваріть вермішель (або просто залийте окропом і накрийте кришкою, вона і сама дійде до готовності). Надішліть готову вермішель в киплячий соус, туди ж покладіть подрібнений перець чилі, перемішайте і потримайте на вогні ще пару хвилин.
курка з локшиною
У миску з маринованої грудкою додайте 1, 5-2 ст. Ложки борошна і перемішайте. Це повинно"зв'язати" маринад на курці. Кожен шматочок курки в борошні умочіть спочатку в збите яйце, а потім в панірувальні сухарі.
курка з локшиною
Смажте шматочки курки в розпеченому рослинному маслі на середньому вогні до утворення золотистої скоринки.
курка з локшиною
І, нарешті, подача! На тарілку викладіть гостру вермішель, а зверху - пару шматочків гострої курочки. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти