Курка з грибами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Курка з грибами і помідорами - страва, яке двічі не приготуєш однаково. Можна використовувати різні гриби і сорти помідорів, змінювати добавки і спеції. Але це гаряче завжди виходить чудовим!
Курка з помідорами готується дуже швидко і виходить дуже соковитою і ароматною. Гриби вибирайте по сезону і тому, що є в наявності (в вашому холодильнику, в магазині або на ринку). Можна використовувати і сушені гриби (попередньо їх замочивши), а також консервовані (в крайньому випадку). Помідори також підійдуть різних сортів, головне - свіжі. Спеції додавайте свої улюблені, вони, які підходять до курки.
Отже, як приготувати курку з помідорами?
1. PROMON і чистий (якщо потрібно) гриби. Наріжте скибочками.
2. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. У сковороду влийте рослинного масла і обсмажте гриби. Коли рідина від печериць випаруватися, викладіть нарізану цибулю і підсмажте до м'якості. Постійно помішуйте, злегка посоліть і поперчіть.
4. Курячі грудки наріжте шматочками. Додати сіль, поперчіть.
5. Помідори і петрушку промийте. Помідори наріжте кружальцями, петрушку дрібно порубати.
6. Форму для випікання змастіть рослинною олією. Викладіть курячі шматочки, потім помідори і суміш з лука і грибів. Повапните суміш майонезом, присипте рубаною петрушкою і зверху насипте шар тертого сиру.
7. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин.
Курка з грибами і помідорами готова! Подавайте з рисом, картоплею або овочами.
Смачного!
- Куряча грудка (філе) - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Гриби (печериці) - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Петрушка - - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Отже, як приготувати курку з помідорами?
1. PROMON і чистий (якщо потрібно) гриби. Наріжте скибочками.
2. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. У сковороду влийте рослинного масла і обсмажте гриби. Коли рідина від печериць випаруватися, викладіть нарізану цибулю і підсмажте до м'якості. Постійно помішуйте, злегка посоліть і поперчіть.
4. Курячі грудки наріжте шматочками. Додати сіль, поперчіть.
5. Помідори і петрушку промийте. Помідори наріжте кружальцями, петрушку дрібно порубати.
6. Форму для випікання змастіть рослинною олією. Викладіть курячі шматочки, потім помідори і суміш з лука і грибів. Повапните суміш майонезом, присипте рубаною петрушкою і зверху насипте шар тертого сиру.
7. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин.
Курка з грибами і помідорами готова! Подавайте з рисом, картоплею або овочами.
Смачного!