Рецепт Курка з грибами і помідорами фото

Курка з грибами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Помідор , Майонез , Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Курка з грибами і помідорами - страва, яке двічі не приготуєш однаково. Можна використовувати різні гриби і сорти помідорів, змінювати добавки і спеції. Але це гаряче завжди виходить чудовим!

Опис приготування:

Курка з помідорами готується дуже швидко і виходить дуже соковитою і ароматною. Гриби вибирайте по сезону і тому, що є в наявності (в вашому холодильнику, в магазині або на ринку). Можна використовувати і сушені гриби (попередньо їх замочивши), а також консервовані (в крайньому випадку). Помідори також підійдуть різних сортів, головне - свіжі. Спеції додавайте свої улюблені, вони, які підходять до курки.

Отже, як приготувати курку з помідорами?

1. PROMON і чистий (якщо потрібно) гриби. Наріжте скибочками.

2. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. У сковороду влийте рослинного масла і обсмажте гриби. Коли рідина від печериць випаруватися, викладіть нарізану цибулю і підсмажте до м'якості. Постійно помішуйте, злегка посоліть і поперчіть.

4. Курячі грудки наріжте шматочками. Додати сіль, поперчіть.

5. Помідори і петрушку промийте. Помідори наріжте кружальцями, петрушку дрібно порубати.

6. Форму для випікання змастіть рослинною олією. Викладіть курячі шматочки, потім помідори і суміш з лука і грибів. Повапните суміш майонезом, присипте рубаною петрушкою і зверху насипте шар тертого сиру.

7. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин.

Курка з грибами і помідорами готова! Подавайте з рисом, картоплею або овочами.

Смачного!

  • Куряча грудка (філе) - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Гриби (печериці) - 200 грам
  • Сир - 100 грам
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Петрушка - - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Курка з помідорами готується дуже швидко і виходить дуже соковитою і ароматною. Гриби вибирайте по сезону і тому, що є в наявності (в вашому холодильнику, в магазині або на ринку). Можна використовувати і сушені гриби (попередньо їх замочивши), а також консервовані (в крайньому випадку). Помідори також підійдуть різних сортів, головне - свіжі. Спеції додавайте свої улюблені, вони, які підходять до курки.

Отже, як приготувати курку з помідорами?

1. PROMON і чистий (якщо потрібно) гриби. Наріжте скибочками.

2. Цибулину очистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. У сковороду влийте рослинного масла і обсмажте гриби. Коли рідина від печериць випаруватися, викладіть нарізану цибулю і підсмажте до м'якості. Постійно помішуйте, злегка посоліть і поперчіть.

4. Курячі грудки наріжте шматочками. Додати сіль, поперчіть.

5. Помідори і петрушку промийте. Помідори наріжте кружальцями, петрушку дрібно порубати.

6. Форму для випікання змастіть рослинною олією. Викладіть курячі шматочки, потім помідори і суміш з лука і грибів. Повапните суміш майонезом, присипте рубаною петрушкою і зверху насипте шар тертого сиру.

7. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин.

Курка з грибами і помідорами готова! Подавайте з рисом, картоплею або овочами.

Смачного!

Схожі рецепти