Рецепт Курка в маринаді з манго фото

Курка в маринаді з манго
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Птах , Фрукти , Курка , Часник , Манго , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 7 г. 0 хв.

У єврейській кухні до м'яса і курки подають невідомий нам манговий соус. Він дає м'яку кислинку і солодкість. Спробуємо повторити цей варіант, тільки використовуємо маринад. Буде просто приголомшливо!

Опис приготування:

Уважно прочитайте про те, як приготувати курку в маринаді з манго на грилі. Свіже доповнення до м'якої грудях вразить усіх. Такий соковитою і яскравою на смак її складно зробити, але тут це вийшло. Також можете спробувати запекти курку в духовці, але тоді не буде знаменитого серпанок від гриля.

  • Куряча грудка - 2 кілограма
  • Манго - 400 грам
  • Кокосове молоко - 400 мілілітрів
  • Вапно - 1 штука
  • Braai - 1 пучок
  • Часник - 3 зубчики
  • Соуза "Shriracha" - 1 Ст. Ложка
  • Винний червоний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Імбир мелений - 1 Ст. Ложка
  • Зелена цибуля, перо - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
курка в маринаді з манго - фото крок 1
1. Спочатку зробіть маринад. У блендер помістіть манго, очищений часник, сіль, цибуля, соус, Kinzu, оцет, олія, сік і цедру лайма.
курка в маринаді з манго - фото крок 2
2. Подрібніть інгредієнти в кашку.
курка в маринаді з манго - фото крок 3
3. Великі шматки курку обмажте маринадом. Залиште курку на 6-24 години в холодильнику маринуватися.
курка в маринаді з манго - фото крок 4
4. А після цього готуйте грудку на грилі до готовності. Смачного!

Схожі рецепти