Курка в маринаді з манго
(покроковий рецепт з фото)
У єврейській кухні до м'яса і курки подають невідомий нам манговий соус. Він дає м'яку кислинку і солодкість. Спробуємо повторити цей варіант, тільки використовуємо маринад. Буде просто приголомшливо!
Уважно прочитайте про те, як приготувати курку в маринаді з манго на грилі. Свіже доповнення до м'якої грудях вразить усіх. Такий соковитою і яскравою на смак її складно зробити, але тут це вийшло. Також можете спробувати запекти курку в духовці, але тоді не буде знаменитого серпанок від гриля.
- Куряча грудка - 2 кілограма
- Манго - 400 грам
- Кокосове молоко - 400 мілілітрів
- Вапно - 1 штука
- Braai - 1 пучок
- Часник - 3 зубчики
- Соуза"Shriracha" - 1 Ст. Ложка
- Винний червоний оцет - 1 Ст. Ложка
- Імбир мелений - 1 Ст. Ложка
- Зелена цибуля, перо - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
1. Спочатку зробіть маринад. У блендер помістіть манго, очищений часник, сіль, цибуля, соус, Kinzu, оцет, олія, сік і цедру лайма.
2. Подрібніть інгредієнти в кашку.
3. Великі шматки курку обмажте маринадом. Залиште курку на 6-24 години в холодильнику маринуватися.
4. А після цього готуйте грудку на грилі до готовності. Смачного!