Рецепт Курка в казані фото

Курка в казані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чудова ідея, приготувати на природі курочку в казані. І часу багато не відніме і народ задоволений так ситий буде. Спробуйте!

Опис приготування:

Для приготування курки в казані вам знадобиться всього годину вільного часу. Спеції додавайте до смаку. Оцет же можна використовувати будь-який: рисовий, яблучний або винний. Цукор можете замінити ложечкою меду. В будь-якому випадку, Сік в Казані karamelizuetsya. Приємного відпочинку!

  • Куряче філе - 5-6 штук
  • Яблука кислі - 5 штук
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Оцет - 1/2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком (чорний перець, гвоздика, мускатний горіх)
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
курка в казані - фото крок 1
Розтопіть в казані вершкове і рослинне масло. Додайте крупно нарізану цибулю. Обсмажувати до прозорості.
курка в казані - фото крок 2
Нарізаємо крупно яблука і відправляємо їх в казан.
курка в казані - фото крок 3
Тепер додайте цукор. Цибуля та яблука повинні дати сік.
курка в казані - фото крок 4
Дрібно поріжте курку, різати поперек волокон.
курка в казані - фото крок 5
Додайте курку в казан, перемішайте.
курка в казані - фото крок 6
Додайте пів столової ложки оцту.
курка в казані - фото крок 7
Приправити сіллю і poperčite Kuric. Гасіть ще 10 хвилин. Готово!

Схожі рецепти