Курка в казані
(покроковий рецепт з фото)
Чудова ідея, приготувати на природі курочку в казані. І часу багато не відніме і народ задоволений так ситий буде. Спробуйте!
Для приготування курки в казані вам знадобиться всього годину вільного часу. Спеції додавайте до смаку. Оцет же можна використовувати будь-який: рисовий, яблучний або винний. Цукор можете замінити ложечкою меду. В будь-якому випадку, Сік в Казані karamelizuetsya. Приємного відпочинку!
- Куряче філе - 5-6 штук
- Яблука кислі - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Оцет - 1/2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком (чорний перець, гвоздика, мускатний горіх)
- Сіль - За смаком
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Розтопіть в казані вершкове і рослинне масло. Додайте крупно нарізану цибулю. Обсмажувати до прозорості.
Нарізаємо крупно яблука і відправляємо їх в казан.
Тепер додайте цукор. Цибуля та яблука повинні дати сік.
Дрібно поріжте курку, різати поперек волокон.
Додайте курку в казан, перемішайте.
Додайте пів столової ложки оцту.
Приправити сіллю і poperčite Kuric. Гасіть ще 10 хвилин. Готово!