Рецепт Курка під маринадом фото

Курка під маринадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Соуси , Маринади
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 45 хв.

Мій чоловік дуже любить гостреньке. Звичайно, часто себе таким балувати не можна, але я знаю один рецепт, спробувавши який вам захочеться ще. Подивіться, як приготувати курку під маринадом легко і смачно.

Опис приготування:

Таке чудове м'ясне блюдо ідеально підійде для проведення вечора у колі друзів за бокалом пива або сидру. Рекомендую не різати відразу гарячу грудку, а дати після гриля постояти 15 хвилин. Так ви збережете соковитість курочки. Такої кількості інгредієнтів для маринаду мені досить на 2-3 філе курки в залежності від їх розміру. Ці гостренькі стейки будуть чудово поєднуватися з овочами або картоплею. Спробуйте приготувати курку під маринадом по моїм рецептом, це дуже смачно.

  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Насіння кмину - 1/4 чайних ложки
  • Гострі в'ялені помідори - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
курка під маринадом - фото крок 1
У чашу комбайна відправте часник, насіння кмину, мідь, оливкова олія, сіль, перець і 2 гострих в'ялених помідора (можете додати більше, якщо любите гострі страви).
курка під маринадом - фото крок 2
Увімкніть комбайн і подрібніть всі інгредієнти до однорідної маси. Консистенція повинна бути такою, як на фото. Якщо будете збивати комбайном довше, то маринад перетвориться в водичку, а нам це не на руку.
курка під маринадом - фото крок 3
Залийте маринадом курочку і добре перемішайте, щоб курка була з усіх боків їм покрита. Закрийте ємність з замариноване куркою щільною кришкою і залиште на столі маринуватися протягом 30 хвилин.
курка під маринадом - фото крок 4
Надсилайте курку смажити на розігрітий гриль. На кожну сторону піде по 6-10 хвилин смаження.

Схожі рецепти