Кульки з булгура на пару
(покроковий рецепт з фото)
Ці кульки чудово підійдуть як гарнір або просто в якості закуски. Якщо замінити сир на тофу, то блюдо стає пісним і ще більш дієтичним. Готується швидко і просто!
Повторюся, що якщо замінити в цій страві традиційний сир на тофу, то блюдо вийде пісним. Розмарин цілком можна замінити на чебрець, вийде теж дуже смачно і ароматно!
- Манна крупа - 1 Склянка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сир тертий - 100 грам
- Розмарин - 1/3 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Очищені зілля в polugotovnosti.
2. Додайте томатну пасту.
3. Додайте розмарин і сир.
4. Потім - оливкова олія і борошно. Додати сіль, поперчіть, перемішайте.
5. Сформуйте невеликі кульки, викладіть на решітку пароварки.
6. Готуйте на пару близько 15 хвилин. Смачного!