Куліш рибний
(покроковий рецепт з фото)
Куліш - традиційне російське блюдо, може бути не тільки м'ясний, але і рибний. Навариста юшка з пшоном і карасями доведеться всім до душі. Дивимося рецепт приготування кулешу рибного.
В основному куліш, приготований на м'ясі є наваристу кашу або юшку. Рибний куліш мені подобається більше, адже він не такий жирний виходить. Для приготування рибного кулешу я взяла свіжих карасів, злегка спростила рецепт (вирішила обмежиться засмажкою з цибулі та моркви), але результат порадував! дивимося рецепт.
- Карась - 4 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Пшоно - 4 Ст. Ложки
- Мало рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком
Karasey чистий, попатраєте і промийте.
Картоплю почистіть і поріжте кубиками.
Надішліть її варитися.
Цибулю дрібно кубиками поріжте.
А морквину поріжте кружечками. І разом обсмажте в олії рослинній.
Пшоно промийте. Коли картопля закипить, надішліть до неї пшоно. Проваріть разом хвилин 10.
Карасів поріжте на шматочки.
Додайте в каструлю рибу, обжарку і спеції за смаком. Варіть хвилин 15-20, перевіряючи готовність риби.
Подавати готовий куліш рибний можете з зеленню і чорним хлібом. Смачного!