Рецепт Куліш рибний фото

Куліш рибний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Пшоно і пшениця
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Куліш - традиційне російське блюдо, може бути не тільки м'ясний, але і рибний. Навариста юшка з пшоном і карасями доведеться всім до душі. Дивимося рецепт приготування кулешу рибного.

Опис приготування:

В основному куліш, приготований на м'ясі є наваристу кашу або юшку. Рибний куліш мені подобається більше, адже він не такий жирний виходить. Для приготування рибного кулешу я взяла свіжих карасів, злегка спростила рецепт (вирішила обмежиться засмажкою з цибулі та моркви), але результат порадував! дивимося рецепт.

  • Карась - 4 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Морквина - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Пшоно - 4 Ст. Ложки
  • Мало рослинне - 1-2 Ст. Ложок
  • Зелень - За смаком
куліш рибний - фото крок 1
Karasey чистий, попатраєте і промийте.
куліш рибний - фото крок 2
Картоплю почистіть і поріжте кубиками.
куліш рибний - фото крок 3
Надішліть її варитися.
куліш рибний - фото крок 4
Цибулю дрібно кубиками поріжте.
куліш рибний - фото крок 5
А морквину поріжте кружечками. І разом обсмажте в олії рослинній.
куліш рибний - фото крок 6
Пшоно промийте. Коли картопля закипить, надішліть до неї пшоно. Проваріть разом хвилин 10.
куліш рибний - фото крок 7
Карасів поріжте на шматочки.
куліш рибний - фото крок 8
Додайте в каструлю рибу, обжарку і спеції за смаком. Варіть хвилин 15-20, перевіряючи готовність риби.
куліш рибний - фото крок 9
Подавати готовий куліш рибний можете з зеленню і чорним хлібом. Смачного!

Схожі рецепти