Рецепт Кукурудзяна сальса фото

Кукурудзяна сальса
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Фрукти, Цибуля, Кукурудза
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Соуси, Гостре, Сальса

Проста і оригінальна закуска - перед вами. Хочу показати, як приготувати кукурудзяну сальсу. Для пікніка на природі або частування близьких і гостей - це відмінна ідея для різноманітності. Запам'ятовуйте!

Подавати до столу таку закуску можна з скибочками хліба або чіпсами, наприклад, а також в якості доповнення до м'яса або морепродуктів. Кількість перцю залежить від ваших смакових уподобань, але повинно вийти досить гостренького Кукурудзу можна взяти відварну, якщо сезон, або консервовану з банки.

  • Кукурудза консервована - 350 грам
  • Гострий перець - 1-2 штук
  • Червона цибуля - 1/2 штуки
  • Вапно - 2 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль і перець - За смаком
кукурудзяна сальса - фото крок 1
1. У глибоку миску надішліть кукурудзу, подрібнений перець, цибуля, петрушку.
кукурудзяна сальса - фото крок 2
2. Додайте сіль і перець, вичавіть сік лайма.
кукурудзяна сальса - фото крок 3
3. Ретельно все перемішайте.
кукурудзяна сальса - фото крок 4
4. Ось така кукурудзяна сальса вийшла. Смачного!

Схожі рецепти