Кукурудзяна сальса
(покроковий рецепт з фото)
Проста і оригінальна закуска - перед вами. Хочу показати, як приготувати кукурудзяну сальсу. Для пікніка на природі або частування близьких і гостей - це відмінна ідея для різноманітності. Запам'ятовуйте!
Подавати до столу таку закуску можна з скибочками хліба або чіпсами, наприклад, а також в якості доповнення до м'яса або морепродуктів. Кількість перцю залежить від ваших смакових уподобань, але повинно вийти досить гостренького Кукурудзу можна взяти відварну, якщо сезон, або консервовану з банки.
- Кукурудза консервована - 350 грам
- Гострий перець - 1-2 штук
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Вапно - 2 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль і перець - За смаком
1. У глибоку миску надішліть кукурудзу, подрібнений перець, цибуля, петрушку.
2. Додайте сіль і перець, вичавіть сік лайма.
3. Ретельно все перемішайте.
4. Ось така кукурудзяна сальса вийшла. Смачного!