Круасани з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Круасани самі по собі вже досить смачна випічка, а якщо їх зробити з начинкою зі збитих вершків, то вийде не тільки смачний, але ще і досить ситний сніданок.
Щоб круасани стали ще смачніше і ніжніше, приготуйте їх зі збитими вершками, це займе зовсім небагато часу, але результат вас точно порадує. Як приготувати такі круасани, дивіться в покроковому рецепті.
- Тісто - 50 грам (листкове, дріжджове)
- Вершки - 100 грам (жирністю не менше 30%)
- Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложок (або за смаком)
- Ванільний цукор - 1 штука (пакетик)
Підготуйте інгредієнти.
Насамперед займіться приготуванням круасанів, для цього припорошити робочу поверхню столу борошном, викладіть тісто.
Розкачайте тісто в прямокутний пласт, наріжте на трикутники.
Зробіть невеликий розріз в підставі трикутника.
Підверніть куточки тесту і починайте згортати в рулетик від основи до вершини трикутника.
Злегка зігніть круасан в формі "півмісяця" .
Викладіть круасани на лист для випічки, змастіть їх молоком. Випікайте 15-20 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Готові круасани охолодіть до кімнатної температури.
Приготуйте крем зі збитих вершків. Для цього збийте вершки, до того моменту, поки віночок міксера не почне залишати чіткі борозенки, після чого додайте ванільний цукор і цукрову пудру.
Збийте вершки з цукровою пудрою і ванільним цукром до пишності і щільності.
Зробіть у круассана надріз збоку.
Начините круасани з допомогою кондитерського мішка кремом зі збитих вершків, можна присипати зверху цукровою пудрою.
Круасани зі збитими вершками виходять неймовірно ніжними і смачними, влітку можна додайте до них малину чи полуницю.