Круасани з начинкою з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете на швидку руку спекти щось солоденьке до чаю, цей рецепт точно для вас! швидко, просто і смачно неймовірно! Раджу повторити рецепт будинку, навіть без приводу.
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати круасани з начинкою з листкового тіста. Варіант з горіхами - лише один з безлічі. Це може бути шоколадна паста, крем або фрукти, наприклад. До чаю на десерт або на сніданок випічка буде в самий раз.
- Листкове тісто - 1/2 кілограма
- Вершкове масло - 80 грам
- Горіхи - 50 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки (краще коричневий)
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка (по бажанню)
1. Листкове тісто, якщо воно заморожене, потрібно розморозити.
2. Наріжте великими трикутниками.
3. Подрібніть в крихту горіхи. В даному випадку це фісташки, але можна використовувати будь-які. Додайте крохмаль і розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішайте до однорідності. Усе, начинка готова.
4. На широкий край трикутника викладіть ложку начинки і акуратно згорніть, надавши заготівлі форму круассана.
5. Викладіть круасани на деко, застелене пергаментом, і змастіть за допомогою пензлика вершковим маслом.
6. Зверху присипте цукром і відправте в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте до рум'яності близько 15-20 хвилин.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!