Рецепт Круасани з листкового тіста фото

Круасани з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Листкове тісто
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На природу , На сніданок , Ситний сніданок , Швидкий сніданок
Випічка , Круасани
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Круасани - популярна французька випічка у формі півмісяця з листкового тіста, яку найчастіше подають на сніданок до аромаnному кави або гарячого шоколаду.

Опис приготування:

Вперше рогалики почали готувати не у Франції, а в Австрії ще в XIII столітті, але ось французькі кондитери довели цю справу до ідеалу, і вже в XIX столітті круасани стали традиційним французьким десерти. Варто відзначити, що, хоч найчастіше круасани - це все-таки десерт з начинкою з шоколаду, фруктів або джему, все ж іноді в них загортають гриби, шинку з сиром і інші несолодкі начинки. Я пропоную один з найпоширеніших і, напевно, найсмачніших, рецептів, як приготувати круасани з листкового тіста з вареним згущеним молоком.

  • Готове листкове тісто - 250 грам
  • Згущене молоко варене - 120 грам
  • Яйце - 1 штука
круасани з листкового тіста - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Можете взяти готову варене згущене молоко, але зі свого досвіду знаю, що варене згущене молоко, приготована в домашніх умовах, виходить набагато вкуcнее. Просто покладіть банку звичайної згущенки в киплячу воду і варіть 2 годину.
круасани з листкового тіста - фото крок 2
Тісто злегка розкачайте і поріжте на трикутники з гострим кінцем.
круасани з листкового тіста - фото крок 3
Покладіть по 1-2 немає. Ложки начинки.
круасани з листкового тіста - фото крок 4
Загорніть трикутники, починаючи від широкого краю. Змастіть отримані вироби збитим яйцем.
круасани з листкового тіста - фото крок 5
Надішліть круасани зі згущеним молоком в гарячу духовку на 15-20 хвилин.

Схожі рецепти