Кроповий соус
(покроковий рецепт з фото)
Кроповий соус дуже люблять мої домочадці. З цим соусом давно відязикалася від магазинних кетчупів і інших добавок. Рекомендую прочитати, як приготувати кроповий соус у себе вдома.
Супердобавки для багатьох страв! Готується легко і швидко. Поки укропчик молодий і зелений, як раз час для його заготівлі. Тому ділюся улюбленим рецептом соусу, який можна довго зберігати в холодильнику. Гарний як добавка до овочевих і м'ясних страв, як заправка до супів і салатів. Дуже смачно також із запеченою рибкою.
- Кріп - 1 пучок
- Часник - 10 зубчиків
- Лимон - 1 штука
- Оливкова олія - 100 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі інгредієнти для приготування соусу.
У чашу блендера покладіть кріп і часник.
Додайте 1 чайну ложку цедри лимона і видавіть з нього сік. Додайте оливкову олію, сіль.
Збийте блендером все інгредієнти на швидкій швидкості до отримання однорідної маси.