Рецепт Кролик в духовці фото

Кролик в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Картопля , Кролик , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Щоб кролик в духовці вийшов м'яким, його потрібно як слід замаринувати. Найсмачніше кролик виходить в сметанному соусі з овочами. Ця страва може стати навіть головним на святковому столі.

Опис приготування:

Щоб кролик вийшов ніжним, його потрібно попередньо замаринувати. Я використовую трохи сметани, змішаної зі спеціями. Після маринування м'ясо потрібно обсмажити, змішати з іншими інгредієнтами і запекти в духовці. В результаті у вас вийде м'ясо з ситним гарніром.

Отже, дивіться, як приготувати кролика в духовці.

  • Кролик - 1 штук
  • Гриби - 300 грам (печериці)
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Картопля - 3-4 штуки
  • Крем - 250 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
кролик в духовці - фото крок 1
1. Кролика краще нарізати на невеликі частини, а перед приготуванням замаринувати. Найкраще для маринаду підійде сметана. Спеції та сіль додавайте до смаку. Залиште кролика на 30 хвилин, після чого відправте його смажитися.
кролик в духовці - фото крок 2
2. Обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі до рум'яного стану.
кролик в духовці - фото крок 3
3. Особливої ​​пікантності кролику додадуть гриби, які чудово гармонують зі сметаною.
кролик в духовці - фото крок 4
4. І останній штрих - картопля. Нарізаємо його на великі частини, щоб під час запікання він не втратив форму (кролик запікається довше, ніж картопля).
кролик в духовці - фото крок 5
5. Змішуємо гриби з картоплею, додаємо трохи рослинного масла і спецій.
кролик в духовці - фото крок 6
6. Тепер викладаємо м'ясо на картоплю з грибами, після чого відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Якщо хочете, щоб вийшло більше соусу, додайте більше сметани.
кролик в духовці - фото крок 7
7. У самому кінці додаємо крупно порізаний часник.
кролик в духовці - фото крок 8
8. Подавайте блюдо до столу порційно або на одній страві.

Схожі рецепти