Крокети з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Крокети з курячого філе можна подати з будь-яким гарніром. Будь-то овочі - свіжі або запечені, каші, Мал. Крокети з курячого філе готуються близько двох годину, при цьому час йде на охолодження фаршу.
Як приготувати крокети з курячого філе?
1. Куряче філе порізати невеликими шматочками і обсмажте на олії в сковороді на середньо-високому вогні до готовності.
2. Обсмажене куряче філе пропустите через м'ясорубку.
3. Цибулину очистіть і також пропустіть через м'ясорубку.
4. До измельченному філе і цибулі додайте молоко, спеції для курки, сіль, перець, вбийте одне яйце. Ретельно перемішайте. Накрийте миску з фаршем харчовою плівкою і відправте в холодильник на годину.
5. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Застеліть деко пергаментним папером.
6. Через годину з фаршу мокрими руками зліпити крокети, завбільшки з волоський горіх.
7. У мисці віночком збийте два яйця. Приготуйте тарілку з панірувальними сухарями.
8. Умочіть крокети в яєчної суміші, потім обваляйте в сухарях і викладіть на деко.
9. Запікайте в розігрітій духовці протягом півгодини, через 15 хвилин переверніть крокети.
Крокети з курячого філе готові!
Подавайте з улюбленим соусом і будь-яким гарніром.
Смачного!
- Куряче філе - 400-450 грам
- Цибулина - 1 штука (маленька)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Спеції для курки - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Яйця - 3 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка (або більше)
1. Куряче філе порізати невеликими шматочками і обсмажте на олії в сковороді на середньо-високому вогні до готовності.
2. Обсмажене куряче філе пропустите через м'ясорубку.
3. Цибулину очистіть і також пропустіть через м'ясорубку.
4. До измельченному філе і цибулі додайте молоко, спеції для курки, сіль, перець, вбийте одне яйце. Ретельно перемішайте. Накрийте миску з фаршем харчовою плівкою і відправте в холодильник на годину.
5. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Застеліть деко пергаментним папером.
6. Через годину з фаршу мокрими руками зліпити крокети, завбільшки з волоський горіх.
7. У мисці віночком збийте два яйця. Приготуйте тарілку з панірувальними сухарями.
8. Умочіть крокети в яєчної суміші, потім обваляйте в сухарях і викладіть на деко.
9. Запікайте в розігрітій духовці протягом півгодини, через 15 хвилин переверніть крокети.
Крокети з курячого філе готові!
Подавайте з улюбленим соусом і будь-яким гарніром.
Смачного!