Креветочний салат
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно спробувала це блюдо. Дуже класний варіант легкої вечері. Дивіться і ви, як приготувати креветочний салат. Це буде теплий салат на основі креветок, помідорів і гостренького халапеньйо.
Хочу відмітити, що в сковороді буде рідина від помідорів і соку. Якщо хочете, випаруйте її до того, як покладіть в сковороду креветки. Але я люблю подавати цей салатик з соусом. Так блюдо буде соковитіше.
- Креветки - 250 грам
- Часник - 3 зубчики
- Чилі перець - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 4 Ст. Ложки
- Петрушка, Braai - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
У сковороді на розігріте масло викладіть порізані помідори, перець і подрібнений часник.
Через 2 хвилини викладіть очищені креветки.
Через 3 хвилини влийте лимонний сік, перемішайте і додайте подрібнену зелень.
Додайте трохи солі і перцю. Ще хвилинка - і наш теплий салат готовий.