Креветки з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати креветки з ананасами. Ця страва може виступати як гаряча закуска, наприклад, на додаток до грінками, або як гаряче до гарніру з рису. Пробуйте!
З такої кількості продуктів у вас цілком може вийти три порції гарячої страви, якщо доповнити наші креветки відвареним рисом. Соус виходить кисло-солодким, з ароматом димку і бекону. Це незвичайне, але дуже вдале поєднання. Спробуйте самі!
- Креветки - 150 грам
- Ананаси консервовані - 150 грам
- Бекон - 3 скибочки
- Соус "барбекю" - 100 мілілітрів

Гарненько розігріваємо суху сковороду. Дрібно ріжемо бекон, обсмажуємо його до хрусткої скоринки.

Далі в сковороду викладаємо очищені і промиті креветки, а також ананаси, порізані кубиком. Смажте, поки креветки не стануть рожевими.

Тепер в сковороду влити соус "барбекю" і все перемішати. Протушкувати все ще буквально 2-3 хвилини і подавайте блюдо до столу.