Креветки «Wasabi»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.
Як тільки я вирішила описати даний рецепт, то відразу ж потекли слинки. До чого ж смачні креветки виходять! Мало того, він ще й готується швидко і просто, а смак - вище всяких похвал!
Опис приготування:
Трохи нижче я описала для вас прекрасний рецепт того, як приготувати креветки"Васабі" . Робити його зовсім нескладно. Закуска ідеально підійде до пива в якості закуски або просто для того, щоб їй вдало похрумтіти в звичайний буденний день. Виходить даний морепродукт пікантним. Пора приступати до готування!
- Креветки - 500 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Імбир - 50 грам
- Гострий перець - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Вустерширський соус - 1 Чайна ложка
- Wasabi - 1 Чайна ложка
- Мед рідкий - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
Креветки розморозити. Часник і імбир очистіть від шкірки. Часник подрібніть, а імбир натріть на тертці.
Перець помийте, видаліть насіння, а сам перець наріжте кружальцями. В оливковій олії на сковороді розігрійте масло, смажте в ній імбир, перець і часник.
Креветки вимийте і висушіть. Потім додайте їх в сковороду, готуйте пару хвилин на сильному вогні, помішуючи. Додайте васабі, соєвий і вустерширський соус, мед, спеції і сіль.
Після цього смажте блюдо ще 2 хвилини на сильному вогні. Приємною дегустації!