Крем-суп з сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам спробувати ніжний і ситний суп з сочевиці. Приготувати його можна як на воді, так і на будь-якому м'ясному або овочевому бульйоні. Також знадобиться погружной блендер. Приступимо!
Подавайте суп з кунжутом або хлібними сухариками, улюбленими спеціями або зеленню. Щоб підвищити калорійність супу, можна додати трохи вершків перед вимиканням. Хай щастить!
- Сочевиця - 2 склянки
- Картопля - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатний соус або паста - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло rafinirovannoe - 3 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
- Вода - 2, 5-3 L
Приготуйте продукти для супу. Кількістю води можна відрегулювати густоту супу. Спеції також використовуйте на свій смак, я додала лише лавровий лист і в кінці варіння - дрібку орегано, мені подобається його смак в стравах.
Переберія сочевицю від сміття, промийте від пилу до чистої води.
У киплячу солону воду покладіть сочевицю, варіть до м'якості, час варіння безпосередньо залежить від сорту сочевиці. У мене на це пішло 25 хвилин.
Очистіть овочі, поріжте дрібно цибулю і часник, моркву натріть на крупній тертці.
На рослинному маслі підсмажте овочі до готовності.
Додайте томатний соус, протомитися його з овочами хвилинку.
Очистіть картопля, поріжте його на 4 частини.
Додайте до готової сочевиці картопля, смажені овочі, спеції, лавровий лист. Всі разом проваріть 15-20 хвилин.
З готового супу приберіть лавровий лист, занурювальним блендером пюріруйте суп до кремоподібного стану. Смачного!