Крем-суп з моркви
(покроковий рецепт з фото)
Крем-суп з моркви - дуже красивий і легкий суп, який можна приготувати в будь-який час року. Виглядає неймовірно привабливо, а всі інгредієнти, зібрані воєдино, створюють неповторний смак.
Крем-суп з моркви - неймовірно красиве блюдо, яке я вперше спробувала в дорогому французькому ресторані. Мені так сподобалося, що пізніше я знайшла рецепт в інтернеті. Виявилося, все до безумства просто! Приготувати крем-суп з моркви в домашніх умовах не складе вам ніяких труднощів. Щоб супу надати витончений смак, обов'язково потрібно додати трохи фенхеля - він дуже добре відтіняє смак моркви. В іншому ж все дуже просто і зрозуміло. Отже, покроковий рецепт крем-супу з моркви!
- Морква - 700 грам
- Фенхель - 70 грам
- Оливкова олія - 40 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 4 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Курячий бульйон - 500 мілілітрів
- Вершки - 200 мілілітрів
Морковь чистим.
Морква ріжемо на кілька частин, води наливаємо рівно стільки, скільки потрібно, щоб вона покривала овочі. Варимо на повільному вогні під кришкою до м'якості.
Розігріваємо сковорідку з олією. Тушкуємо в ній нарізані цибулю, фенхель і часник до м'якості.
Після того, як морква стала м'якою кладемо до неї обсмажені цибулю, часник і фенхель.
За допомогою блендера подрібнюємо морква і овочі до однорідного пюре. Потім вливаємо курячий бульйон і все добре перемішуємо.
В самому кінці вливаємо вершки, все перемішуємо, доводимо до кипіння і крем-суп з моркви готовий!