Рецепт Крем-суп з моркви фото

Крем-суп з моркви
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Морква
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Крем-суп з моркви - дуже красивий і легкий суп, який можна приготувати в будь-який час року. Виглядає неймовірно привабливо, а всі інгредієнти, зібрані воєдино, створюють неповторний смак.

Опис приготування:

Крем-суп з моркви - неймовірно красиве блюдо, яке я вперше спробувала в дорогому французькому ресторані. Мені так сподобалося, що пізніше я знайшла рецепт в інтернеті. Виявилося, все до безумства просто! Приготувати крем-суп з моркви в домашніх умовах не складе вам ніяких труднощів. Щоб супу надати витончений смак, обов'язково потрібно додати трохи фенхеля - він дуже добре відтіняє смак моркви. В іншому ж все дуже просто і зрозуміло. Отже, покроковий рецепт крем-супу з моркви!

  • Морква - 700 грам
  • Фенхель - 70 грам
  • Оливкова олія - 40 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Цибуля - 1 штука
  • Курячий бульйон - 500 мілілітрів
  • Вершки - 200 мілілітрів
крем-суп з моркви - фото крок 1
Морковь чистим.
крем-суп з моркви - фото крок 2
Морква ріжемо на кілька частин, води наливаємо рівно стільки, скільки потрібно, щоб вона покривала овочі. Варимо на повільному вогні під кришкою до м'якості.
крем-суп з моркви - фото крок 3
Розігріваємо сковорідку з олією. Тушкуємо в ній нарізані цибулю, фенхель і часник до м'якості.
крем-суп з моркви - фото крок 4
Після того, як морква стала м'якою кладемо до неї обсмажені цибулю, часник і фенхель.
крем-суп з моркви - фото крок 5
За допомогою блендера подрібнюємо морква і овочі до однорідного пюре. Потім вливаємо курячий бульйон і все добре перемішуємо.
крем-суп з моркви - фото крок 6
В самому кінці вливаємо вершки, все перемішуємо, доводимо до кипіння і крем-суп з моркви готовий!

Схожі рецепти