Крем-суп з брокколі з молоком
(покроковий рецепт з фото)
Як не дивно, овочі з молоком іноді дуже навіть поєднуються. Я люблю овочеві супи. Крім того, без молока свій раціон теж не мислю. Ось ідея, як приготувати крем-суп з брокколі з молоком.
Крем-супи, звичайно ж, готуються за різними рецептами з безлічі продуктів. Я вам представила свій спосіб того, як приготувати крем-суп з брокколі з молоком. Ви можете відварити суцвіття окремо в воді, а потім злити її і вже в кінці долити молоко. Різниці особливої немає. Як то кажуть, Такий висновок, а його варіації залежать від вашої фантазії!
- Брокколі - 800 грам
- Молоко - 3 склянки
- Вершки - 250 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Вершкове масло - 20 грам
- Сир м'який - За смаком
Розігріваємо сковороду з високими бортиками. Кладемо в неї шматочок вершкового масла. Туди ж скидаємо нарізану ріпчасту цибулю. Обсмажуємо його пару хвилин. Потім закидаємо накришений часник і тушкуємо хвилинку, помішуючи.
Промиваємо брокколі, ги зрозуміло для sotsvetiya. Кладемо до обсмаженої цибулі з часником, заливаємо молоком. На невеликому вогні тушкуємо овочі в молоці близько півгодини. Можна накрити кришкою, тільки дивіться, щоб молоко не втекло. Не забувайте помішувати всю суміш.
Через 20 хвилин відкриваємо кришку і наливаємо вершки. Нарізаємо сир на шматочки. Можна використовувати сир на свій розсуд. Я люблю погостріше, тому поклала сир з цвіллю. Солимо, перчимо і тушкуємо ще близько 10-15 хвилин під кришкою.
Трохи охолоджуємо готове рагу з брокколі, молока і сиру. Перекладаємо його в блендер (або беремо погружной). Перемелюємо всі інгредієнти до стану крему, щоб не було грудочок і різних твердих частинок.
Перед подачею можете перелити крем-суп назад в сковороду або каструльку і підігріти. Розливаємо супчик по тарілочках. Подаємо із зеленню або залишилися частинами суцвіть брокколі. Смачного!