Рецепт Крем сирковий фото

Крем сирковий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Рецепти для схуднення
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Крем
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Рецепт приготування крему з сиру, молока, яєць і цукру.

Опис приготування:

Сирний крем можна подавати як самостійний десерт або використовувати для приготування тортів.

Приготування:

Розчинити желатин в ½ склянці води. Нагріти ½ склянки молока. У молоці, розвести борошно. Додати гаряче молоко і довести до кипіння. Дати молочної суміші охолонути в прохолодному місці. Розтерти сир з вершковим маслом і цукром до однорідності. Збити жовтки з цукром і додати до сиру. Додати ванілін, охолоджене молоко з борошном і розчинений желатин. Збити білки в піну і додати в крем. Розділити приготований крем між порційними формочками і поставити в холодильник на 2 годину.


  • Сиру - 150 грам
  • Вершкового масла - 3 Ст. Ложки
  • Молока - 1 Склянка
  • Борошна - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 4 штуки
  • Желатину - 1 Чайна ложка
  • Цукру - 1 Склянка
  • Ванілін - За смаком
Сирний крем можна подавати як самостійний десерт або використовувати для приготування тортів.

Приготування:

Розчинити желатин в ½ склянці води. Нагріти ½ склянки молока. У молоці, розвести борошно. Додати гаряче молоко і довести до кипіння. Дати молочної суміші охолонути в прохолодному місці. Розтерти сир з вершковим маслом і цукром до однорідності. Збити жовтки з цукром і додати до сиру. Додати ванілін, охолоджене молоко з борошном і розчинений желатин. Збити білки в піну і додати в крем. Розділити приготований крем між порційними формочками і поставити в холодильник на 2 годину.

Схожі рецепти