Крем сирковий
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування крему з сиру, молока, яєць і цукру.
Сирний крем можна подавати як самостійний десерт або використовувати для приготування тортів.
Приготування:
Розчинити желатин в ½ склянці води. Нагріти ½ склянки молока. У молоці, розвести борошно. Додати гаряче молоко і довести до кипіння. Дати молочної суміші охолонути в прохолодному місці. Розтерти сир з вершковим маслом і цукром до однорідності. Збити жовтки з цукром і додати до сиру. Додати ванілін, охолоджене молоко з борошном і розчинений желатин. Збити білки в піну і додати в крем. Розділити приготований крем між порційними формочками і поставити в холодильник на 2 годину.
- Сиру - 150 грам
- Вершкового масла - 3 Ст. Ложки
- Молока - 1 Склянка
- Борошна - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 4 штуки
- Желатину - 1 Чайна ложка
- Цукру - 1 Склянка
- Ванілін - За смаком
Приготування:
Розчинити желатин в ½ склянці води. Нагріти ½ склянки молока. У молоці, розвести борошно. Додати гаряче молоко і довести до кипіння. Дати молочної суміші охолонути в прохолодному місці. Розтерти сир з вершковим маслом і цукром до однорідності. Збити жовтки з цукром і додати до сиру. Додати ванілін, охолоджене молоко з борошном і розчинений желатин. Збити білки в піну і додати в крем. Розділити приготований крем між порційними формочками і поставити в холодильник на 2 годину.