Крем «Santi»
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте рецепт крему для торта? Рекомендую вам рецепт, як приготувати крем «Шанті», який робиться на основі збитих вершків. Крем легкий і смачний, відмінно тримає форму. Підходить для різних десертів.
Є кілька варіацій крему, розповім про класичний приготуванні одне з них. Найважливіше - це добре збити вершки, тому скористайтеся електричним віночком. Крем прийнято відразу використовувати. Він підходить для різної випічки або десертів, їм можна прикрашати десерти, а можна використовувати його для промазки.
- Вершки - 0, 5 L
- Молоко - 65 мілілітрів
- Цукрова пудра - 6 Ст. Ложок
- Ваніль - За смаком
1
Попередньо відправте молоко і жирні вершки в холодильник, використовуйте добре охолоджені продукти.
2
У миску додайте 250 мілілітрів вершків і молоко, збивайте суміш міксером, щоб вийшла пишна піна.
3
Влийте вершки, додайте цукрову пудру і кілька крапель ванільною есенції.
4
Збивайте до утворення пишної маси, яка не буде спадати з віночка. Використовуйте крем відразу після приготування.