Рецепт Крем «Santi» фото

Крем «Santi»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Молоко , Цукор , Цукрова пудра , Ваніль
Рецепти для схуднення
На швидку руку
Солодке , Десерти , Крем
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Шукаєте рецепт крему для торта? Рекомендую вам рецепт, як приготувати крем «Шанті», який робиться на основі збитих вершків. Крем легкий і смачний, відмінно тримає форму. Підходить для різних десертів.

Опис приготування:

Є кілька варіацій крему, розповім про класичний приготуванні одне з них. Найважливіше - це добре збити вершки, тому скористайтеся електричним віночком. Крем прийнято відразу використовувати. Він підходить для різної випічки або десертів, їм можна прикрашати десерти, а можна використовувати його для промазки.

  • Вершки - 0, 5 L
  • Молоко - 65 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 6 Ст. Ложок
  • Ваніль - За смаком
1
Попередньо відправте молоко і жирні вершки в холодильник, використовуйте добре охолоджені продукти.
2
У миску додайте 250 мілілітрів вершків і молоко, збивайте суміш міксером, щоб вийшла пишна піна.
3
Влийте вершки, додайте цукрову пудру і кілька крапель ванільною есенції.
4
Збивайте до утворення пишної маси, яка не буде спадати з віночка. Використовуйте крем відразу після приготування.

Схожі рецепти