Рецепт Крем «Santi» фото

Крем «Santi»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки, Молоко, Цукор, Цукрова пудра, Ваніль
Рецепти для схуднення
На швидку руку
Солодке, Десерти

Шукаєте рецепт крему для торта? Рекомендую вам рецепт, як приготувати крем «Шанті», який робиться на основі збитих вершків. Крем легкий і смачний, відмінно тримає форму. Підходить для різних десертів.

Є кілька варіацій крему, розповім про класичний приготуванні одне з них. Найважливіше - це добре збити вершки, тому скористайтеся електричним віночком. Крем прийнято відразу використовувати. Він підходить для різної випічки або десертів, їм можна прикрашати десерти, а можна використовувати його для промазки.

  • Вершки - 0, 5 L
  • Молоко - 65 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 6 Ст. Ложок
  • Ваніль - За смаком
1
Попередньо відправте молоко і жирні вершки в холодильник, використовуйте добре охолоджені продукти.
2
У миску додайте 250 мілілітрів вершків і молоко, збивайте суміш міксером, щоб вийшла пишна піна.
3
Влийте вершки, додайте цукрову пудру і кілька крапель ванільною есенції.
4
Збивайте до утворення пишної маси, яка не буде спадати з віночка. Використовуйте крем відразу після приготування.

Схожі рецепти