Рецепт Крем Каталана фото

Крем Каталана
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Молочні продукти, Вершки, Яйця, Яєчний жовток
Рецепти для схуднення
На полуденок, На святковий стіл
Десерти

Цінителі вишуканих десертів постійно шукають нові смакові відчуття. Здебільшого, на допомогу приходить європейська кухня. У ній представлена ​​велика різноманітність солодких сполучень, наприклад, цей крем.

Одним з найбільш класичних є з'єднання яєць з цукром і молочної основою. Більшість десертів базується саме на цих інгредієнтів. Ось і мій рецепт, розповідає про те, як приготувати крем Каталана, теж складається з них. Адже це знайомий крем-брюле на іспанський манер.

  • Цукрова пудра - 60 грам
  • Вершки 33% - 600 мілілітрів
  • Яєчний жовток - 6 штук
  • Цукор ванільний - 4 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
крем Каталана - фото крок 1
Жовтки розітріть в єдину консистенцію з цукровим піском і пудрою.
крем Каталана - фото крок 2
Вершки нагрійте на водяній бані до гарячого стану. Потім влийте їх тонким струменем в жовтки, постійно помішуючи.
крем Каталана - фото крок 3
Розігрійте духовку до 165 градусів. У піддон для запікання налийте 2 см води. Поставте в нього 4 форми і розлийте по ним майбутній крем.
крем Каталана - фото крок 4
Запікайте десерт протягом 30-40 хвилин. Зверху трохи присипте крем цукром. Приємною дегустації!

Схожі рецепти