Крамбл в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Крамбл в мікрохвильовці готується дуже швидко і просто. Звичайно, таким чином можна приготувати більш 2-4 порцій. Цей варіант підійде, щоб приготувати десерт на сніданок для невеликої сім'ї.
Крамбл в мікрохвильовці можна їсти гарячим, якщо ж ви віддаєте перевагу холодний, доведеться почекати якийсь час поки він охолоне. Охолоджений крамбл в мікрохвильовці подавайте з йогуртом, збитими вершками, топінгом або морозивом. Можна прикрасити його свіжими ягодами і листочками м'яти.
- Лохина - 50 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Борошно мигдальна - 20 грам
- Цукор коричневий - 2 чайних ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Вівсяні пластівці - 50 грам
1. Вершкове масло розділіть на дві рівні частини, помістіть в чашки або формочки і розтопіть в мікрохвильовій печі (30 секунд на максимальній потужності).
2. Половину масла змішайте з мигдальним борошном і 1 немає. L. Цукру, а другу половину - з вівсянкою, залишком цукру і медом. Поставте все в мікрохвильовку на 1 хвилину на максимальній потужності.
3. У формочке з'єднайте суміш з вівсяними пластівцями і лохину. Поставте в мікрохвильовку на максимумі ще на хвилину.
4. Перемішайте вміст формочки і посипте горіховою крихтою. Залиште остигати. Крамбл в мікрохвильовці готовий! Смачного!