Рецепт Крамбл в мікрохвильовці фото

Крамбл в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Вівсянка, Крупи, Вершкове масло, Лохина
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Пироги, Капкейк

Крамбл в мікрохвильовці готується дуже швидко і просто. Звичайно, таким чином можна приготувати більш 2-4 порцій. Цей варіант підійде, щоб приготувати десерт на сніданок для невеликої сім'ї.

Крамбл в мікрохвильовці можна їсти гарячим, якщо ж ви віддаєте перевагу холодний, доведеться почекати якийсь час поки він охолоне. Охолоджений крамбл в мікрохвильовці подавайте з йогуртом, збитими вершками, топінгом або морозивом. Можна прикрасити його свіжими ягодами і листочками м'яти.

  • Лохина - 50 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Борошно мигдальна - 20 грам
  • Цукор коричневий - 2 чайних ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Вівсяні пластівці - 50 грам
крамбл в мікрохвильовці - фото крок 1
1. Вершкове масло розділіть на дві рівні частини, помістіть в чашки або формочки і розтопіть в мікрохвильовій печі (30 секунд на максимальній потужності).
крамбл в мікрохвильовці - фото крок 2
2. Половину масла змішайте з мигдальним борошном і 1 немає. L. Цукру, а другу половину - з вівсянкою, залишком цукру і медом. Поставте все в мікрохвильовку на 1 хвилину на максимальній потужності.
крамбл в мікрохвильовці - фото крок 3
3. У формочке з'єднайте суміш з вівсяними пластівцями і лохину. Поставте в мікрохвильовку на максимумі ще на хвилину.
крамбл в мікрохвильовці - фото крок 4
4. Перемішайте вміст формочки і посипте горіховою крихтою. Залиште остигати. Крамбл в мікрохвильовці готовий! Смачного!

Схожі рецепти