Рецепт Ковбаса з кишки своїми руками фото

Ковбаса з кишки своїми руками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 23 дн. 18 г. 0 хв.

Розповім вам сьогодні, як приготувати ковбасу з кишки своїми руками. Це дуже просте в приготуванні блюдо, так що я вам настійно рекомендую спробувати зробити таку ковбасу самостійно!

Опис приготування:

Розповім вам сьогодні, як приготувати ковбасу з кишки своїми руками. По суті, це, звичайно, займає час, але праці як такого мало: приблизно годину на те, щоб м'ясо порубати, і потім приблизно годину-дві у мене пішли на те, щоб наповнити кишку м'ясом. В іншому ж все гранично просто!

  • Ошийок свинячий - 1, 1 кілограма
  • Сіль - 30 грам
  • Фенхель - 1 Ст. Ложка
  • Перець - За смаком
  • Горілка - 30 мілілітрів
  • Кишка - 500-800 грам
ковбаса з кишки своїми руками - фото крок 1
1. Для початку м'ясо розморозимо, промиємо і обсушити.
ковбаса з кишки своїми руками - фото крок 2
2. Нарізаємо невеликими шматочками вручну, додамо горілку. Це консервант, щоб колір зберігався.
ковбаса з кишки своїми руками - фото крок 3
3. Додамо спеції і сіль, ретельно перемішати і залишити м'ясо на 3 доби в холодильнику.
ковбаса з кишки своїми руками - фото крок 4
4. Тепер наповнюємо очищену кишку нашим м'ясом досить щільно. Зав'язуємо краю.
ковбаса з кишки своїми руками - фото крок 5
5. От і все! Залишилося тепер тільки підсушити і подвялить ковбасу на повітрі в сухому добре вентильованому приміщенні. Це займе три тижні. Удачі вам!

Схожі рецепти