Ковбаса з кишки своїми руками
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам сьогодні, як приготувати ковбасу з кишки своїми руками. Це дуже просте в приготуванні блюдо, так що я вам настійно рекомендую спробувати зробити таку ковбасу самостійно!
Розповім вам сьогодні, як приготувати ковбасу з кишки своїми руками. По суті, це, звичайно, займає час, але праці як такого мало: приблизно годину на те, щоб м'ясо порубати, і потім приблизно годину-дві у мене пішли на те, щоб наповнити кишку м'ясом. В іншому ж все гранично просто!
- Ошийок свинячий - 1, 1 кілограма
- Сіль - 30 грам
- Фенхель - 1 Ст. Ложка
- Перець - За смаком
- Горілка - 30 мілілітрів
- Кишка - 500-800 грам
1. Для початку м'ясо розморозимо, промиємо і обсушити.
2. Нарізаємо невеликими шматочками вручну, додамо горілку. Це консервант, щоб колір зберігався.
3. Додамо спеції і сіль, ретельно перемішати і залишити м'ясо на 3 доби в холодильнику.
4. Тепер наповнюємо очищену кишку нашим м'ясом досить щільно. Зав'язуємо краю.
5. От і все! Залишилося тепер тільки підсушити і подвялить ковбасу на повітрі в сухому добре вентильованому приміщенні. Це займе три тижні. Удачі вам!