Рецепт Котлети з яловичини з кабачками фото

Котлети з яловичини з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви, Котлети

Більш простий рецепт для таких оригінальних котлет важко і придумати. Користуюся ним, коли зовсім лінь стояти біля плити, а хочеться чогось смачненьке. Беріть на озброєння.

Прості котлети з яловичини з кабачками готуються наступним чином. Хліб замочіть у воді або молоці. Пропустіть через м'ясорубку м'ясо, лук и кабачок. Змішайте з фаршем хліб і яйце, сіль і poperčite. Сформуйте котлетки і обсмажте на олії. Щоб фарш не вийшов занадто рідким, кабачок пропускайте через м'ясорубку окремо, перш ніж додавати в фарш - злийте зайву рідину. Смачного!

  • Яловичина - 700 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Хліб - 2 скибочки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
котлети з яловичини з кабачками - фото крок 1
Хліб замочіть у воді або молоці. Цибуля і м'ясо пропустіть через м'ясорубку, додайте в фарш хліб. Посоліть і поперчіть за смаком, добре перемішайте.
котлети з яловичини з кабачками - фото крок 2
Кабачок очистіть, видаліть насіння і також пропустіть через м'ясорубку.
котлети з яловичини з кабачками - фото крок 3
Додайте у фарш кабачок, яйце і перемішайте.
котлети з яловичини з кабачками - фото крок 4
З готового фаршу сформуйте котлетки і обсмажте з двох сторін на рослинній олії. Готово!

Схожі рецепти