Котлети з яловичини з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Більш простий рецепт для таких оригінальних котлет важко і придумати. Користуюся ним, коли зовсім лінь стояти біля плити, а хочеться чогось смачненьке. Беріть на озброєння.
Прості котлети з яловичини з кабачками готуються наступним чином. Хліб замочіть у воді або молоці. Пропустіть через м'ясорубку м'ясо, лук и кабачок. Змішайте з фаршем хліб і яйце, сіль і poperčite. Сформуйте котлетки і обсмажте на олії. Щоб фарш не вийшов занадто рідким, кабачок пропускайте через м'ясорубку окремо, перш ніж додавати в фарш - злийте зайву рідину. Смачного!
- Яловичина - 700 грам
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Хліб - 2 скибочки
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Хліб замочіть у воді або молоці. Цибуля і м'ясо пропустіть через м'ясорубку, додайте в фарш хліб. Посоліть і поперчіть за смаком, добре перемішайте.
Кабачок очистіть, видаліть насіння і також пропустіть через м'ясорубку.
Додайте у фарш кабачок, яйце і перемішайте.
З готового фаршу сформуйте котлетки і обсмажте з двох сторін на рослинній олії. Готово!