Рецепт Котлети з яловичини в духовці фото

Котлети з яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Яловичина , Яйця , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 45 хв.

Котлети - це універсальне гаряче блюдо, що відмінно підходить до будь-яких гарнірів. Їх можна запекти або обсмажити, а також приготувати на пару. Розповідаю, як приготувати котлети з яловичини в духовці.

Опис приготування:

Котлети можна приготувати з будь-якого м'яса, а також можна зробити овочеві. Якщо не охота возитися зі сковородою, бризками соняшникової олії, то рекомендую скористатися духовкою. Такі котлети більш корисні. Можна змолоти фарш через м'ясорубку або нарізати м'ясо ножем дуже дрібно.

  • Фарш із яловичини - 0, 5 кілограма
  • Морквина - 1 штука
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Петрушка - За смаком
1
Моркву очистіть і вимийте, потім подрібніть на тертці. Викладіть її в миску.
2
До моркви викладіть фарш, додайте куряче яйце і спеції, сіль, перемішайте.
3
Деко застеліть пекарської папером. Сформуйте котлетки невеликої форми і викладіть їх на деко.
4
Випікайте котлети в розігрітому до 180 градусів духовці 25-35 хвилин.
5
Готові котлети дістаньте з духовки і перекладіть в тарілку. Посипте котлети дрібно нарубаної петрушкою і подавайте до столу.

Схожі рецепти