Котлети з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Покажу вам, як приготувати котлети з фаршу з різними приправами. Ви точно ще не пробували настільки ароматних м'ясних котлет з таким багатим смаком. Ця страва коштує того, щоб з ним познайомитися.
Відразу потрібно зазначити, що цей рецепт для любителів пряних смаків і достатку спецій. Звичайно, присутність імбиру і такої кількості коріандру в котлетах може здивувати. Але спробувати приготувати цю страву варто, раптом воно стане вашим улюбленим?
- Фарш яловичий - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (дрібний)
- Часник - 3 зубчики
- Koriandr Сухий - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Листя свіжого коріандру - 1 Чайна ложка (можна без них)
- Імбир - 1 Чайна ложка (невеликий шматочок)
- Крупа манна - 3 Ст. Ложки (для панірування)
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Подрібніть цибулю і часник, імбир дрібно поріжте. Якщо використовуєте листя коріандру, то їх теж дрібно поріжте.
Змішайте всі інгредієнти, крім манної крупи і масла, зробіть однорідну масу.
Сформуйте невеликі котлетки і кожну злегка присипте манною крупою (буквально по щіпці). Розігрійте масло в сковороді і обсмажте котлети з обох сторін (по 5-7 хвилин на кожній).
Готові котлетки краще на хвилинку покласти на серветку, щоб скло масло. Усе, можна подавати!