Рецепт Котлети з фаршу фото

Котлети з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Яловичина , Часник , Цибуля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Покажу вам, як приготувати котлети з фаршу з різними приправами. Ви точно ще не пробували настільки ароматних м'ясних котлет з таким багатим смаком. Ця страва коштує того, щоб з ним познайомитися.

Опис приготування:

Відразу потрібно зазначити, що цей рецепт для любителів пряних смаків і достатку спецій. Звичайно, присутність імбиру і такої кількості коріандру в котлетах може здивувати. Але спробувати приготувати цю страву варто, раптом воно стане вашим улюбленим?

  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (дрібний)
  • Часник - 3 зубчики
  • Koriandr Сухий - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Листя свіжого коріандру - 1 Чайна ложка (можна без них)
  • Імбир - 1 Чайна ложка (невеликий шматочок)
  • Крупа манна - 3 Ст. Ложки (для панірування)
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
  • Сіль - За смаком
котлети з фаршу - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Подрібніть цибулю і часник, імбир дрібно поріжте. Якщо використовуєте листя коріандру, то їх теж дрібно поріжте.
котлети з фаршу - фото крок 2
Змішайте всі інгредієнти, крім манної крупи і масла, зробіть однорідну масу.
котлети з фаршу - фото крок 3
Сформуйте невеликі котлетки і кожну злегка присипте манною крупою (буквально по щіпці). Розігрійте масло в сковороді і обсмажте котлети з обох сторін (по 5-7 хвилин на кожній).
котлети з фаршу - фото крок 4
Готові котлетки краще на хвилинку покласти на серветку, щоб скло масло. Усе, можна подавати!

Схожі рецепти