Рецепт Котлети в мультиварці фото

Котлети в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Пісні страви, Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Якщо ви все ще думаєте, що приготувати соковиті, але з хрусткою скоринкою котлети в мультиварці неможливо, то цей рецепт саме для вас. Побалуйте себе смачненьким, з мінімальними затратами.

Якщо підручна техніка вже давно стала повноправною мешканкою вашої кухні, то простий рецепт котлет в мультиварці напевно буде до речі.

Рецепт:

1. Приготувати м'ясний фарш або змішати вже готовий свинячий і яловичий. Цей рецепт чудово підійде і для будь-яких інших котлет, які ви любите.

2. Цибулину очистити і дрібно нарізати, додати в фарш.

3. Картоплину очистити, потерти на тертці і відправити до м'яса. Вона додасть котлет соковитість, але на смак відчувається не буде.

4. Сухарі трохи розмочити у воді або молоці і ретельно перемішати з фаршем. Втім, їх можна і не додавати.

5. Посолити і поперчити за смаком.

6. Сформувати котлети.

7. На дно чаші налити трохи олії і викласти туди котлети.

8. Включити режим випічка і готувати до завершення процесу. Кожні 10-15 хвилин слід перевертати котлети, щоб вони рівномірно підсмажилися. Котлети в мультиварці в домашніх умовах можна готувати і на пару, тоді масло можна і не додавати.

Готові котлети прикрасити зеленню. Подавати можна з салатом або улюбленим гарніром.


  • Свинячий фарш - 500 грам
  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Картопля - 1 штука
  • Яйце - 1-2 штук
  • Сухарі хлібні- 5 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Якщо підручна техніка вже давно стала повноправною мешканкою вашої кухні, то простий рецепт котлет в мультиварці напевно буде до речі.

Рецепт:

1. Приготувати м'ясний фарш або змішати вже готовий свинячий і яловичий. Цей рецепт чудово підійде і для будь-яких інших котлет, які ви любите.

2. Цибулину очистити і дрібно нарізати, додати в фарш.

3. Картоплину очистити, потерти на тертці і відправити до м'яса. Вона додасть котлет соковитість, але на смак відчувається не буде.

4. Сухарі трохи розмочити у воді або молоці і ретельно перемішати з фаршем. Втім, їх можна і не додавати.

5. Посолити і поперчити за смаком.

6. Сформувати котлети.

7. На дно чаші налити трохи олії і викласти туди котлети.

8. Включити режим випічка і готувати до завершення процесу. Кожні 10-15 хвилин слід перевертати котлети, щоб вони рівномірно підсмажилися. Котлети в мультиварці в домашніх умовах можна готувати і на пару, тоді масло можна і не додавати.

Готові котлети прикрасити зеленню. Подавати можна з салатом або улюбленим гарніром.

Схожі рецепти