Котлети в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви все ще думаєте, що приготувати соковиті, але з хрусткою скоринкою котлети в мультиварці неможливо, то цей рецепт саме для вас. Побалуйте себе смачненьким, з мінімальними затратами.
Якщо підручна техніка вже давно стала повноправною мешканкою вашої кухні, то простий рецепт котлет в мультиварці напевно буде до речі.
Рецепт:
1. Приготувати м'ясний фарш або змішати вже готовий свинячий і яловичий. Цей рецепт чудово підійде і для будь-яких інших котлет, які ви любите.
2. Цибулину очистити і дрібно нарізати, додати в фарш.
3. Картоплину очистити, потерти на тертці і відправити до м'яса. Вона додасть котлет соковитість, але на смак відчувається не буде.
4. Сухарі трохи розмочити у воді або молоці і ретельно перемішати з фаршем. Втім, їх можна і не додавати.
5. Посолити і поперчити за смаком.
6. Сформувати котлети.
7. На дно чаші налити трохи олії і викласти туди котлети.
8. Включити режим випічка і готувати до завершення процесу. Кожні 10-15 хвилин слід перевертати котлети, щоб вони рівномірно підсмажилися. Котлети в мультиварці в домашніх умовах можна готувати і на пару, тоді масло можна і не додавати.
Готові котлети прикрасити зеленню. Подавати можна з салатом або улюбленим гарніром.
- Свинячий фарш - 500 грам
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Яйце - 1-2 штук
- Сухарі хлібні- 5 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
Рецепт:
1. Приготувати м'ясний фарш або змішати вже готовий свинячий і яловичий. Цей рецепт чудово підійде і для будь-яких інших котлет, які ви любите.
2. Цибулину очистити і дрібно нарізати, додати в фарш.
3. Картоплину очистити, потерти на тертці і відправити до м'яса. Вона додасть котлет соковитість, але на смак відчувається не буде.
4. Сухарі трохи розмочити у воді або молоці і ретельно перемішати з фаршем. Втім, їх можна і не додавати.
5. Посолити і поперчити за смаком.
6. Сформувати котлети.
7. На дно чаші налити трохи олії і викласти туди котлети.
8. Включити режим випічка і готувати до завершення процесу. Кожні 10-15 хвилин слід перевертати котлети, щоб вони рівномірно підсмажилися. Котлети в мультиварці в домашніх умовах можна готувати і на пару, тоді масло можна і не додавати.
Готові котлети прикрасити зеленню. Подавати можна з салатом або улюбленим гарніром.