Рецепт Котлети по-селянськи фото

Котлети по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Цибуля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети , По-селянськи
Кількість порцій: 20
Час приготування: 40 хв.

Блюдо з такою назвою обіцяє бути чимось простим, швидким у приготуванні і незмінно домашнім, смачним і соковитим. Саме такі котлети ми і будемо готувати.

Опис приготування:

Чи не кладіть в кістлявий окорок яйця. Вони роблять котлету грубої, жорсткою і сухою. Рекомундую додавати в фарш холодну / крижану воду.

  • Свинина - 700 грам
  • Яловичина - 400 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Картопля - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Сухарі паніровочні - 1 Склянка
  • Кнопка - 100 грам
котлети по-селянськи - фото крок 1
Батон білого хліба розмочити в молоці. Піде на це хвилин 15.
котлети по-селянськи - фото крок 2
У м'ясорубці перекрутити м'ясо свинини і яловичини до стану фаршу.
котлети по-селянськи - фото крок 3
Перекрутіть в м'ясорубці нарізаний білий ріпчаста цибуля і 1 kartofelinu. Додайте пропущений через м'ясорубку замочений батон. Час, що залишився молоко вилийте просто в фарш.
котлети по-селянськи - фото крок 4
Додайте у фарш спеції, перемішайте. Влийте 0, 5 склянки води і добре вибийте фарш.
котлети по-селянськи - фото крок 5
З отриманого фаршу сформуйте котлетку. Обваляйте в панірувальних сухарях.
котлети по-селянськи - фото крок 6
Обсмажте на олії з двох сторін.
котлети по-селянськи - фото крок 7
Подавайте до столу зі свіжими овочами.

Схожі рецепти