Котлети по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо з такою назвою обіцяє бути чимось простим, швидким у приготуванні і незмінно домашнім, смачним і соковитим. Саме такі котлети ми і будемо готувати.
Чи не кладіть в кістлявий окорок яйця. Вони роблять котлету грубої, жорсткою і сухою. Рекомундую додавати в фарш холодну / крижану воду.
- Свинина - 700 грам
- Яловичина - 400 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Картопля - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
- Сухарі паніровочні - 1 Склянка
- Кнопка - 100 грам
Батон білого хліба розмочити в молоці. Піде на це хвилин 15.
У м'ясорубці перекрутити м'ясо свинини і яловичини до стану фаршу.
Перекрутіть в м'ясорубці нарізаний білий ріпчаста цибуля і 1 kartofelinu. Додайте пропущений через м'ясорубку замочений батон. Час, що залишився молоко вилийте просто в фарш.
Додайте у фарш спеції, перемішайте. Влийте 0, 5 склянки води і добре вибийте фарш.
З отриманого фаршу сформуйте котлетку. Обваляйте в панірувальних сухарях.
Обсмажте на олії з двох сторін.
Подавайте до столу зі свіжими овочами.