Коржі на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати коржі на сніданок, запитаєте ви? Спробуйте мій простий і доступний рецепт цього нехитрого страви. Для приготування коржів можна використовувати будь-які ковбасні вироби.
Коржі і домашніх швидку випічку на сковороді я дуже люблю. Вона виручає завжди. Такі коржі дуже смачні і ароматні. За смаком трохи нагадують хачапурі або піцу. До коржикам можна подати якийсь улюблений соус, щоб тим самим додати нотку смаку.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Молоко - 0, 5 склянки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1-1, 5 склянки
- Ковбаса - 250 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Для приготування коржів візьміть два яйця. Розбийте їх в миску. Додайте сіль, дрібку цукру, 1 немає. Ложку розпушувача і трохи чорного меленого перцю.
Збийте яйця зі спеціями до однорідності. Додайте сметану, трохи молока. Знову збийте.
Просійте борошно і замісіть тісто. У тісто додайте дрібно нарізані зелену цибулю і ковбасу. Я взяла варено-копчену ковбасу, але можна використовувати і сосиску, і копчену ковбасу, і готове відварене м'ясо.
Змішайте тісто з доданими інгредієнтами.
За допомогою столової ложки викладіть коржі на сковороду. Робіть це так, як смажите звичайні оладки. Обсмажте коржі з одного стотонною, після переверніть їх на іншу.
Ось такі коржі вийдуть. Не додавайте в сковороду багато масла. Тісто обов'язково вбере його максимально і коржі будуть занадто жирними.
На обсмажену сторону коржа викладіть по щіпці тертого сиру. Під впливом тепла сир розплавиться. Подайте коржі на сніданок для своїх близьких. Я думаю, вони оцінять смак і аромат готового блюда. Коржі дуже смачні.