Короп з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне м'ясо коропа в поєднанні з грибами - це шалено смачно, соковитий і корисний. У процесі приготування немає нічого складного, і інгредієнти прості. Легке блюдо, яке ідеально підійде для вечері.
Готувати рибу в духовці завжди дуже просто і легко, що маленький автомобіль. Ця страва - прекрасна заміна смаженій рибі, до того ж, це набагато корисніше. Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати коропа з печерицями, щоб він вийшов ніжним і дуже смачним. Сам рецепт простий. Приготувавши по ньому коропа, ви отримаєте відмінний вечеря. Риба з легким ароматом лимона і соковитою начинкою з шампіньйонів - це дуже смачно!
- Короп - 1-1, 5 кілограма
- Печериці - 250 грам
- Крем - 80-100 грам
- Лимон - 1 штука
- Лук-пориста - 1 штука
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Приправа для риби - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
Carpe очистити від cheshui, нутрощів і ретельно промиваємо водою. Видавлюємо сік лимона всередину і зовні риби, а потім натираємо тушку сіллю, перцем і приправою для риби.
Чистий стебло цибулі-порею нарізаємо тонкими кільцями.
Печериці очищаємо від бруду і злегка промиваємо водою. Потім нарізаємо пластинками.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо до напівготовності гриби з цибулею. Додайте трохи солі.
Коли грибна начинка трохи охолоне, EtO шляху Karp. Черевце скріпіть зубочистками.
Викладаємо рибу на деко, застелений папером, і змащуємо сметаною. Далі відправляємо його в гарячу духовку на 50 хвилин при температурі в 180 градусів.