Рецепт Короп з печерицями фото

Короп з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Гриби, Печериці, Короп
Роздільне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви цілком

Ніжне м'ясо коропа в поєднанні з грибами - це шалено смачно, соковитий і корисний. У процесі приготування немає нічого складного, і інгредієнти прості. Легке блюдо, яке ідеально підійде для вечері.

Готувати рибу в духовці завжди дуже просто і легко, що маленький автомобіль. Ця страва - прекрасна заміна смаженій рибі, до того ж, це набагато корисніше. Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати коропа з печерицями, щоб він вийшов ніжним і дуже смачним. Сам рецепт простий. Приготувавши по ньому коропа, ви отримаєте відмінний вечеря. Риба з легким ароматом лимона і соковитою начинкою з шампіньйонів - це дуже смачно!

  • Короп - 1-1, 5 кілограма
  • Печериці - 250 грам
  • Крем - 80-100 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Приправа для риби - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
короп з печерицями - фото крок 1
Carpe очистити від cheshui, нутрощів і ретельно промиваємо водою. Видавлюємо сік лимона всередину і зовні риби, а потім натираємо тушку сіллю, перцем і приправою для риби.
короп з печерицями - фото крок 2
Чистий стебло цибулі-порею нарізаємо тонкими кільцями.
короп з печерицями - фото крок 3
Печериці очищаємо від бруду і злегка промиваємо водою. Потім нарізаємо пластинками.
короп з печерицями - фото крок 4
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо до напівготовності гриби з цибулею. Додайте трохи солі.
короп з печерицями - фото крок 5
Коли грибна начинка трохи охолоне, EtO шляху Karp. Черевце скріпіть зубочистками.
короп з печерицями - фото крок 6
Викладаємо рибу на деко, застелений папером, і змащуємо сметаною. Далі відправляємо його в гарячу духовку на 50 хвилин при температурі в 180 градусів.

Схожі рецепти