Рецепт Короп на грилі фото

Короп на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Короп
Дієтичне харчування
На вечерю, На природу, На святковий стіл
Гарячі страви

Перед вами блюдо, яке найкраще готувати з живої риби. Короп на грилі виходить дуже апетитним і ситним. Крім того, завжди приємно здивувати гостей чимось незвичайним.

Карпа на грилі - готувати одне задоволення! Це дійсно швидко і легко. Рибу подавайте з відвареною картоплею і свіжими овочами, наприклад з помідорами і салатом. Двох середніх коропів вистачить, щоб нагодувати чотирьох осіб. Гарного улову і приємного апетиту!

  • Короп - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кріп - 20 грам
  • Масло оливкове - 6 Ст. Ложок
  • Майоран - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Спеції - За смаком (сіль і перець)
короп на грилі - фото крок 1
Допомога в чистоті і Карпов. Усередині, натираємо коропа сіллю і перцем. Оливкова олія змішайте з майораном і двома столовими ложками олії. Збризгуємо рибу зсередини.
короп на грилі - фото крок 2
Дрібно наріжте цибулю і кріп, перемішайте. Начините отриманою сумішшю рибу, вкладіть всередину лавровий лист і скріпіть зубочистками. Залиште рибу на 10 хвилин.
короп на грилі - фото крок 3
Наріжте скибочками лимон. У тушці коропа зробіть надрізи, вставте туди лимонні дольки. Збризгуємо рибу двома столовими ложками оливкової олії і відправляємо на гриль на 10 хвилин.
короп на грилі - фото крок 4
Короп на грилі готовий!

Схожі рецепти