Короп на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами блюдо, яке найкраще готувати з живої риби. Короп на грилі виходить дуже апетитним і ситним. Крім того, завжди приємно здивувати гостей чимось незвичайним.
Карпа на грилі - готувати одне задоволення! Це дійсно швидко і легко. Рибу подавайте з відвареною картоплею і свіжими овочами, наприклад з помідорами і салатом. Двох середніх коропів вистачить, щоб нагодувати чотирьох осіб. Гарного улову і приємного апетиту!
- Короп - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кріп - 20 грам
- Масло оливкове - 6 Ст. Ложок
- Майоран - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Спеції - За смаком (сіль і перець)
Допомога в чистоті і Карпов. Усередині, натираємо коропа сіллю і перцем. Оливкова олія змішайте з майораном і двома столовими ложками олії. Збризгуємо рибу зсередини.
Дрібно наріжте цибулю і кріп, перемішайте. Начините отриманою сумішшю рибу, вкладіть всередину лавровий лист і скріпіть зубочистками. Залиште рибу на 10 хвилин.
Наріжте скибочками лимон. У тушці коропа зробіть надрізи, вставте туди лимонні дольки. Збризгуємо рибу двома столовими ложками оливкової олії і відправляємо на гриль на 10 хвилин.
Короп на грилі готовий!