Рецепт Копчений лин фото

Копчений лин
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Страви копчені
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

До пива треба подавати рибку, бажано, копчену. Рекомендую вам простий рецепт копченого лина в домашніх умовах.

Опис приготування:

Для приготування копченого лина потрібна тільки сіль, трохи часнику і коптильня. Рибка у нас свіжа, тому ми її промиємо, почистимо і будемо відразу готувати! Готову страву подаємо охолодженим до пива. В принципі, нічого складного. Дивимося рецепт.

  • Лінь - 5-6 штук
  • Спеції - За смаком
  • Часник - За смаком
копчений лин - фото крок 1
Рибку добре посоліть, натріть часником. Розведіть коптильню.
копчений лин - фото крок 2
Для копчення я використовую вільхову тріску. Рибку протріть від надлишків солі і викладаємо на решітку в коптильню.
копчений лин - фото крок 3
Коптимо хвилин 25, на середньому вогні.
копчений лин - фото крок 4
Готового копченого лина остудіть і подавайте до пива. Смачного!

Схожі рецепти