Копчений лин
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
До пива треба подавати рибку, бажано, копчену. Рекомендую вам простий рецепт копченого лина в домашніх умовах.
Опис приготування:
Для приготування копченого лина потрібна тільки сіль, трохи часнику і коптильня. Рибка у нас свіжа, тому ми її промиємо, почистимо і будемо відразу готувати! Готову страву подаємо охолодженим до пива. В принципі, нічого складного. Дивимося рецепт.
- Лінь - 5-6 штук
- Спеції - За смаком
- Часник - За смаком
Рибку добре посоліть, натріть часником. Розведіть коптильню.
Для копчення я використовую вільхову тріску. Рибку протріть від надлишків солі і викладаємо на решітку в коптильню.
Коптимо хвилин 25, на середньому вогні.
Готового копченого лина остудіть і подавайте до пива. Смачного!