Копчений лин
(покроковий рецепт з фото)
До пива треба подавати рибку, бажано, копчену. Рекомендую вам простий рецепт копченого лина в домашніх умовах.
Для приготування копченого лина потрібна тільки сіль, трохи часнику і коптильня. Рибка у нас свіжа, тому ми її промиємо, почистимо і будемо відразу готувати! Готову страву подаємо охолодженим до пива. В принципі, нічого складного. Дивимося рецепт.
- Лінь - 5-6 штук
- Спеції - За смаком
- Часник - За смаком

Рибку добре посоліть, натріть часником. Розведіть коптильню.

Для копчення я використовую вільхову тріску. Рибку протріть від надлишків солі і викладаємо на решітку в коптильню.

Коптимо хвилин 25, на середньому вогні.

Готового копченого лина остудіть і подавайте до пива. Смачного!