Рецепт Консерви з баранини фото

Консерви з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Якщо ви шукаєте щось новеньке, і просто знати, що влітку планується поїздка на природу, - тоді цей класичний рецепт тушонки з баранини - для вас! Дуже смачно і ситно, та й зберігається довго!

Опис приготування:

Як вид, насправді тушонка з баранини в домашніх умовах - справа дуже просте, і впорається з ним навіть новачок! тому рік, виїжджаючи на дачу або на відпочинок з наметами, ви точно будете знати, що тушонка вдалася на славу, а не думати і гадати в супермаркеті, якому виробникові можна довіряти. Ну, вистачить слів, розповідаю, як зробити тушонку з баранини!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Цибуля - 600 грам
  • Перець горошком - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Зіра - За смаком
консерви з баранини - фото крок 1
1. Отже, сам рецепт досить простий. Баранину ріжемо на шматки, очищаємо від плівочок, і pomeshtaem в Казані, пересипаючи спеціями і сіллю. Обсмажити до появи скоринки.
консерви з баранини - фото крок 2
2. А тепер заливаємо водою на 2.5 см вище рівня м'яса, і на маленькому вогні залишимо гаситися на 4 годину.
консерви з баранини - фото крок 3
3. Через три години не забудьте додати цибулю і спробувати м'ясо на смак, - можливо доведеться покласти ще спецій.
консерви з баранини - фото крок 4
4. І ось, коли тушонка готова, закриваємо її в стерильні баночки, як зазвичай ви робите. Щоб не псувалася, наверх рекомендують помістити ложку-другу жиру, який виділився в процесі приготування.

Схожі рецепти