Консерви з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукаєте щось новеньке, і просто знати, що влітку планується поїздка на природу, - тоді цей класичний рецепт тушонки з баранини - для вас! Дуже смачно і ситно, та й зберігається довго!
Як вид, насправді тушонка з баранини в домашніх умовах - справа дуже просте, і впорається з ним навіть новачок! тому рік, виїжджаючи на дачу або на відпочинок з наметами, ви точно будете знати, що тушонка вдалася на славу, а не думати і гадати в супермаркеті, якому виробникові можна довіряти. Ну, вистачить слів, розповідаю, як зробити тушонку з баранини!
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля - 600 грам
- Перець горошком - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зіра - За смаком
1. Отже, сам рецепт досить простий. Баранину ріжемо на шматки, очищаємо від плівочок, і pomeshtaem в Казані, пересипаючи спеціями і сіллю. Обсмажити до появи скоринки.
2. А тепер заливаємо водою на 2.5 см вище рівня м'яса, і на маленькому вогні залишимо гаситися на 4 годину.
3. Через три години не забудьте додати цибулю і спробувати м'ясо на смак, - можливо доведеться покласти ще спецій.
4. І ось, коли тушонка готова, закриваємо її в стерильні баночки, як зазвичай ви робите. Щоб не псувалася, наверх рекомендують помістити ложку-другу жиру, який виділився в процесі приготування.