Конопляна каша
(покроковий рецепт з фото)
Конопляна борошно - продукт, який варто додати в свій раціон. Вона багата білком, клітковиною, містить багато заліза, кальцію і магнію.
Один з найпростіших способів ввести в свій раціон конопляну борошно - зварити з неї кашу. Вона виходить ситної, корисної та смачної! Нижче я дам покроковий опис, як приготувати конопляну кашу. Рецепт базовий, за бажанням кашу можна вірити на молоці, а потім додати ягоди, сухофрукти і горіхи.
- Конопляна борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Вівсяні пластівці - 60 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - За смаком
- Обкладинка - За смаком
- Кардамон - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Закип'ятіть воду з дрібкою солі, додайте вівсяні пластівці. Перемішайте.
Слідом додайте конопляну борошно і варіть кашу 6-10 хвилин.
В кінці додайте цукор і спеції, перемішайте. Проваріть ще 1-2 хвилини і знімайте з плити.
Конопляна каша готова, смачного!