Рецепт Коньяк з вишневим соком фото

Коньяк з вишневим соком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Напої , Алкогольні , Коктейлі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Готується такий коктейль трохи складніше звичайного змішування, смак його, відповідно, яскравішим і цікавішим. Спробуйте рецепт, як приготувати коньяк з вишневим соком. Впевнені, що ви не пошкодуєте.

Опис приготування:

Будь-коктейль обов'язково скрасить вечірку або святкову подію. Існують сотні рецептів їх приготування (як алкогольних, так і безалкогольних). Пропонуємо рецепт коктейлю на основі коньяку і вишневого соку, що саме по собі вже є класичним поєднанням. Читаємо і приступаємо до приготування!

1. В сотейник наливаем воду, ставимо на вогонь, нагріваємо воду, але не доводимо її до кипіння.

2. Поступово насипаємо крохмаль, весь час помішувати вінчиком, після чого насипаємо цукор і доводимо до кипіння.

3. Знімаємо з вогню і трохи охолоджуємо. Вишневий сік підігріваємо і вводимо в сотейник, туди ж відправляємо і коньяк.

4. Яблуко розрізаємо і очищаємо від насіння, нарізаємо його невеликими шматочками. Розкладаємо яблука по склянках, заливаємо їх ще теплою сумішшю, прикрашаємо паличками кориці і апельсиновими шкірками, можна вживати відразу.


  • Вода - 100 мілілітрів
  • Крохмаль - 2 чайних ложки
  • Цукровий пісок - 1 Чайна ложка
  • Вишневий сік - 100 мілілітрів
  • Коньяк - 50 мілілітрів
  • Яблуко - 1 штука
  • Палички кориці - За смаком
  • Апельсинові кірки - За смаком
Будь-коктейль обов'язково скрасить вечірку або святкову подію. Існують сотні рецептів їх приготування (як алкогольних, так і безалкогольних). Пропонуємо рецепт коктейлю на основі коньяку і вишневого соку, що саме по собі вже є класичним поєднанням. Читаємо і приступаємо до приготування!

1. В сотейник наливаем воду, ставимо на вогонь, нагріваємо воду, але не доводимо її до кипіння.

2. Поступово насипаємо крохмаль, весь час помішувати вінчиком, після чого насипаємо цукор і доводимо до кипіння.

3. Знімаємо з вогню і трохи охолоджуємо. Вишневий сік підігріваємо і вводимо в сотейник, туди ж відправляємо і коньяк.

4. Яблуко розрізаємо і очищаємо від насіння, нарізаємо його невеликими шматочками. Розкладаємо яблука по склянках, заливаємо їх ще теплою сумішшю, прикрашаємо паличками кориці і апельсиновими шкірками, можна вживати відразу.

Схожі рецепти