Коньяк з вишневим соком
(покроковий рецепт з фото)
Готується такий коктейль трохи складніше звичайного змішування, смак його, відповідно, яскравішим і цікавішим. Спробуйте рецепт, як приготувати коньяк з вишневим соком. Впевнені, що ви не пошкодуєте.
Опис приготування:
Будь-коктейль обов'язково скрасить вечірку або святкову подію. Існують сотні рецептів їх приготування (як алкогольних, так і безалкогольних). Пропонуємо рецепт коктейлю на основі коньяку і вишневого соку, що саме по собі вже є класичним поєднанням. Читаємо і приступаємо до приготування!
1. В сотейник наливаем воду, ставимо на вогонь, нагріваємо воду, але не доводимо її до кипіння.
2. Поступово насипаємо крохмаль, весь час помішувати вінчиком, після чого насипаємо цукор і доводимо до кипіння.
3. Знімаємо з вогню і трохи охолоджуємо. Вишневий сік підігріваємо і вводимо в сотейник, туди ж відправляємо і коньяк.
4. Яблуко розрізаємо і очищаємо від насіння, нарізаємо його невеликими шматочками. Розкладаємо яблука по склянках, заливаємо їх ще теплою сумішшю, прикрашаємо паличками кориці і апельсиновими шкірками, можна вживати відразу.
- Вода - 100 мілілітрів
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Цукровий пісок - 1 Чайна ложка
- Вишневий сік - 100 мілілітрів
- Коньяк - 50 мілілітрів
- Яблуко - 1 штука
- Палички кориці - За смаком
- Апельсинові кірки - За смаком
1. В сотейник наливаем воду, ставимо на вогонь, нагріваємо воду, але не доводимо її до кипіння.
2. Поступово насипаємо крохмаль, весь час помішувати вінчиком, після чого насипаємо цукор і доводимо до кипіння.
3. Знімаємо з вогню і трохи охолоджуємо. Вишневий сік підігріваємо і вводимо в сотейник, туди ж відправляємо і коньяк.
4. Яблуко розрізаємо і очищаємо від насіння, нарізаємо його невеликими шматочками. Розкладаємо яблука по склянках, заливаємо їх ще теплою сумішшю, прикрашаємо паличками кориці і апельсиновими шкірками, можна вживати відразу.