Конфітюр з брусниці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете, щоб ваш конфітюр був не тільки смачним, але і корисним, тоді приготуйте його з брусниці, тоді взимку ви будете заряджатися не тільки позитивом, але і поправляти здоров'я.
Звичайно ж, з полуниці, чорниці, вишні та інших ягід теж виходять досить смачні заготовки, але завжди на полиці повинно стояти пару баночок ось такого конфитюра, тому зараз я розповім вам, як приготувати чудовий конфітюр з брусниці. Це дійсно дуже корисна штука, та ще до того ж і смачна, тому тут ми відразу вбиваємо двох зайців: і про здоров'я подбаємо, і порадуємо себе відмінним смаком. Плюс він просто ідеально підходить в якості начинки для випік, тому що він не дуже солодкий, а, навпаки, з легкою кислинкою. Ну а приготувати такий конфітюр дуже просто, не складніше ніж будь-який інший, так що, коли ви вирішите робити заготовки, обов'язково додайте до свого списку цей простий рецепт конфитюра з брусниці.
- Брусниця - 1300 грам
- Цукор - 900 грам
- Вода - 1 Склянка