Рецепт Компот з яблук фото

Компот з яблук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Напої, Компоти

Немає нічого смачнішого натуральних напоїв, а яблучний компот завжди виходить трохи іншим через різних сортів яблук. Компот з яблук вариться дуже швидко, його можна готувати з м'якоттю або без.

Ніщо не зрівняється з домашнім компотом з яблук! У нього можна додати лід жарким літом, подавати теплим або додати чорничного варення для кольору.

Приготувати компот з яблук ви зможете менш ніж за півгодини. Головне - виберіть хороші екологічні яблучка, а цукру можете і зовсім не додавати. Остиглий компот просто присмачити медом.

Для початку гарненько промийте яблука. Шкірку можна не знімати. А далі рецепт компоту з яблук наступний:

1. Яблука розрізати на 6-8 Dolek, виберіть насіння і плодоніжки.

2. Часточки складіть в каструлю, залийте холодною водою і поставте на плиту на середній вогонь.

3. Відразу в яблука додайте пару ложок цукру.

4. Як тільки компот починає кипіти, всипте цукор. Перемішайте, щоб розчинився і відразу зніміть з вогню. До речі, майте на увазі, що чим довше ви варите компот, тим менше вітамінів в ньому залишається. Якщо хочете, разом з яблуками в компот можна додати жменю чорної смородини, чорниці або грушу. Компот придбає новий колір і смак.

5. Нехай компот настоїться протягом півгодини. Потім, при бажанні, його можна процідити через сито, вибравши яблука. Вони свою справу вже зробили.

Пийте компот тепленьким або зовсім попередньо остудивши.

Смачного!

  • Яблука - 700 грам
  • Цукор - 0, 5-1 склянки
  • Вода - 1, 5 L
Ніщо не зрівняється з домашнім компотом з яблук! У нього можна додати лід жарким літом, подавати теплим або додати чорничного варення для кольору.

Приготувати компот з яблук ви зможете менш ніж за півгодини. Головне - виберіть хороші екологічні яблучка, а цукру можете і зовсім не додавати. Остиглий компот просто присмачити медом.

Для початку гарненько промийте яблука. Шкірку можна не знімати. А далі рецепт компоту з яблук наступний:

1. Яблука розрізати на 6-8 Dolek, виберіть насіння і плодоніжки.

2. Часточки складіть в каструлю, залийте холодною водою і поставте на плиту на середній вогонь.

3. Відразу в яблука додайте пару ложок цукру.

4. Як тільки компот починає кипіти, всипте цукор. Перемішайте, щоб розчинився і відразу зніміть з вогню. До речі, майте на увазі, що чим довше ви варите компот, тим менше вітамінів в ньому залишається. Якщо хочете, разом з яблуками в компот можна додати жменю чорної смородини, чорниці або грушу. Компот придбає новий колір і смак.

5. Нехай компот настоїться протягом півгодини. Потім, при бажанні, його можна процідити через сито, вибравши яблука. Вони свою справу вже зробили.

Пийте компот тепленьким або зовсім попередньо остудивши.

Смачного!

Схожі рецепти