Компот з вишні на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Компот з вишні на зиму на трилітрову банку готується за класичною технологією. Вишні було багато в нашому кубанському саду, збирати і є я її не любила, але у вигляді компоту вона проста чудова.
Компот з вишні на зиму на трилітрову банку - мій самий найулюбленіший з усіх компотів на зиму! напевно тому, що смак його нагадує сік з вареників з вишнями!
Те, що він дуже корисний, я навіть не буду розповідати. Я роблю компот солодким і насиченим, беру смачну стиглу вишню. Раджу дотримуватися пропорції: 300 грам цукру на 3-х літрову банку. Подруга радила додавати гілочку меліси до вишень і це, правда, дає дуже приємний аромат і смак! Вишню нічим не зіпсуєш))). Успіхів! сподіваюся, рецепт компоту з вишні на зиму вам сподобається
- Вишня - 3 кілограма
- Цукор - 1, 5 кілограма
Вишню перебрати помити.
Розкласти вишню в стерилізовані банки.
Залити крутим окропом, настояти 15 хвилин.
Злити сироп з банок в каструлю і додати цукор, дати закипіти.
Знову розлити по банках і закатати. Смачного!