Компот з груші на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще натурального домашнього компотік, згодні? Консервувати можна абсолютно будь-які ягоди і фрукти, щоб урізноманітнити заготовки. Я поділюся однією дуже простий і швидкої ідеєю.
Хочу запропонувати вам на замітку досить зручний спосіб, як приготувати компот з груші на зиму. У рецепті вказано кількість інгредієнтів на 1 баночку трилітрову. На мій погляд закочувати компот в банках поменше немає сенсу). Груш можна покласти більше або менше, все залежить від того, наскільки концентрований компотік ви віддаєте перевагу. До речі, при бажанні можна додати в банку також пару яблук або айву для різноманітності. Відмінний рецепт, який не займе багато часу, а результат вас однозначно порадує!
- Цукор - 1 Склянка
- Вода - 2 L
- Кислота лимонна - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Груші - 8-10 штук
1. Весь процес неймовірно простий. Насамперед в каструлю влийте воду, поставте на вогонь. Груші вимийте, очистіть від серцевини і наріжте. Викладіть в киплячу воду, додайте цукор і проваріть хвилини 3 на середньому вогні, щоб вони стали трохи м'якше.
2. У стерилізовану баночку всипте лимонну кислоту, викладіть груші разом з сиропом і відразу ж закатати. Залиште баночку догори дном до повного охолодження. Усе, компот можна прибирати в темне прохолодне місце.
Смачно, просто, ароматно і натурально. Відмінний варіант для дорослих і дітей!
Смачно, просто, ароматно і натурально. Відмінний варіант для дорослих і дітей!