Компот з фейхоа
(покроковий рецепт з фото)
Фейхоа - це справжнє джерело корисних вітамінів. Кращим способом заготовити фейхоа є приготування компоту на зиму. Для насиченості і отримання оптимального смаку додаються яблука.
Перед вами простий рецепт приготування компоту з фейхоа. Компот вариться з фейхоа і зелених напівсолодких яблук. Якщо яблука кислі, тоді слід додати побільше цукру. Із зазначених в рецепті інгредієнтів виходить приблизно 3 літрових банки компоту. Хай щастить!
- Фейхоа - 0, 4 кілограма
- Яблука - 0, 4 кілограма
- Цукор - 300 грам
Фейхоа і яблука промиваємо. Нарізаємо часточками, видаливши серцевину.
Чисті банки наповнюємо на 1/3 фейхоа і яблуками. Заливаємо окропом і залишаємо на 1-2 годину. Остигнула воду зливаємо в каструлю, додаємо цукор. Варимо до повного розчинення цукру.
Гарячим сиропом знову заливаємо фрукти. Закриваємо кришками і вкутуємо в рушник. Після охолодження зберігаємо в прохолодному місці.