Рецепт Компот з фейхоа фото

Компот з фейхоа
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Ягоди , Фрукти , Яблука , Фейхоа
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей
Напої , Компоти
Кількість порцій: 3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Фейхоа - це справжнє джерело корисних вітамінів. Кращим способом заготовити фейхоа є приготування компоту на зиму. Для насиченості і отримання оптимального смаку додаються яблука.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування компоту з фейхоа. Компот вариться з фейхоа і зелених напівсолодких яблук. Якщо яблука кислі, тоді слід додати побільше цукру. Із зазначених в рецепті інгредієнтів виходить приблизно 3 літрових банки компоту. Хай щастить!

  • Фейхоа - 0, 4 кілограма
  • Яблука - 0, 4 кілограма
  • Цукор - 300 грам
компот з фейхоа - фото крок 1
Фейхоа і яблука промиваємо. Нарізаємо часточками, видаливши серцевину.
компот з фейхоа - фото крок 2
Чисті банки наповнюємо на 1/3 фейхоа і яблуками. Заливаємо окропом і залишаємо на 1-2 годину. Остигнула воду зливаємо в каструлю, додаємо цукор. Варимо до повного розчинення цукру.
компот з фейхоа - фото крок 3
Гарячим сиропом знову заливаємо фрукти. Закриваємо кришками і вкутуємо в рушник. Після охолодження зберігаємо в прохолодному місці.

Схожі рецепти