Рецепт Кляр для риби фото

Кляр для риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Яйця
На обід , На вечерю , На швидку руку
Заготовки , Страви в клярі
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.

Відмінний кляр, який підійде для будь-якої рибки. Дуже простий у приготуванні, він зробить будь-яку страву особливим.

Опис приготування:

Загалом, це насправді найпростіший рецепт клярі для риби, який я використовую найчастіше. Це дуже легко і в той же час смачно, а якщо часу не так багато, то це просто чудовий варіант, для філе будь-якої риби. Всі приготування у вас займе не більше півгодини, і, що саме чудове, рибу, приготовлену в цьому клярі, можна їсти, і гарячої, і холодної, - смачно в будь-якому випадку. Тому обов'язково візьміть собі на замітку це рецепт приготування клярі для риби, впевнена, ви залишитеся задоволені.

  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Спеції - - За смаком
  • Борошно - 150 грам
кляр для риби - фото крок 1
Отже, розбиваємо одне яйце в миску.
кляр для риби - фото крок 2
Вливаємо дві столові ложки молока і додаємо сіль і спеції на ваш смак. Я обов'язково сиплю чорний мелений перець і сушену зелень.
кляр для риби - фото крок 3
Тепер ретельно перемішуємо все за допомогою віночка до однорідної консистенції.
кляр для риби - фото крок 4
Рибне філе нарізаємо невеликими шматочками і залишаємо в клярі на 5 хвилин, для того, щоб вони просочилися.
кляр для риби - фото крок 5
Потім обвалюють їх у борошні й обсмажуємо. Звичайно, можна було борошно відразу всипати в кляр, але в такому варіанті мені подобається набагато більше. Риба виходить дуже м'якою з хрусткою скоринкою.

Схожі рецепти