Рецепт Кляр для наггетсов фото

Кляр для наггетсов
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко
На швидку руку
Страви в клярі
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 5 хв.

Для того, щоб ваші нагетси були смачні, хрусткі і красиві, необхідно приготувати хороший кляр. Таким чином можна обсмажувати будь-які м'ясо або рибу. Не зайвою буде і панірування. Спробуйте!

Опис приготування:

Приготуємо кляр для наггетсів в домашніх умовах. Кляр готується дуже просто: яйця збиваються з дрібкою солі і перцю, потім вливається півсклянки молока, все перемішується до однорідності. Перед смаженням обваляйте нагетси в борошні, занурте їх в кляр - і ще раз обваляйте в панірувальних сухарях з вівсянкою. Хай щастить!

  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Вівсянка - За смаком
  • Борошно - За смаком
кляр для наггетсов - фото крок 1
Ретельно збийте яйця з сіллю і перцем.
кляр для наггетсов - фото крок 2
Влейте молоко.
кляр для наггетсов - фото крок 3
Перемішайте масу до однорідності.
кляр для наггетсов - фото крок 4
Обваляйте нагетси в борошні.
кляр для наггетсов - фото крок 5
Занурте в кляр.
кляр для наггетсов - фото крок 6
Обваляйте в панірувальних сухарях і вівсянці. Готуйте на здоров'я!

Схожі рецепти