Кляр для наггетсов
(покроковий рецепт з фото)
Для того, щоб ваші нагетси були смачні, хрусткі і красиві, необхідно приготувати хороший кляр. Таким чином можна обсмажувати будь-які м'ясо або рибу. Не зайвою буде і панірування. Спробуйте!
Приготуємо кляр для наггетсів в домашніх умовах. Кляр готується дуже просто: яйця збиваються з дрібкою солі і перцю, потім вливається півсклянки молока, все перемішується до однорідності. Перед смаженням обваляйте нагетси в борошні, занурте їх в кляр - і ще раз обваляйте в панірувальних сухарях з вівсянкою. Хай щастить!
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 1/2 склянки
- Сіль і перець - За смаком
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Вівсянка - За смаком
- Борошно - За смаком

Ретельно збийте яйця з сіллю і перцем.

Влейте молоко.

Перемішайте масу до однорідності.

Обваляйте нагетси в борошні.

Занурте в кляр.

Обваляйте в панірувальних сухарях і вівсянці. Готуйте на здоров'я!