Кляр для креветок
(покроковий рецепт з фото)
Креветки - делікатес для любителів середземноморської кухні. З їх ніжним м'ясом потрібно вміти звертатися, тому сьогодні я поділюся секретом, як приготувати кляр для креветок грамотно.
Ви можете подавати до креветок в клярі будь соуси на свій смак. Ця страва відмінно підійде в якості закуски для святкового столу, а також прекрасно може доповнити вечір вихідного дня за келишком пива в компанії близьких друзів! Креветки в клярі, приготовані вашими руками, безсумнівно будуть користуватися великою популярністю.
- Креветки - 500 грам (свіжі або заморожені)
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 100 грам
- Пиво - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1
Помийте і очистіть креветки. Просушіть їх на паперовому рушнику.
2
В цей час займіться приготуванням клярі: відокремте яєчні білки від жовтків і збийте білки в піну. Перемішайте жовтки, пиво, борошно, сіль і poperčite, потім теж збийте. Помішуючи, введіть в в цю суміш білки. Дайте настоятися.
3
Розігрійте масло в сковороді. Занурюйте кожну креветку в кляр і обсмажуйте на сильному вогні не довше 2-х хвилин. Перед подачею трохи остудіть.