Рецепт Класичний пиріг з яблуками фото

Класичний пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную приготувати яблучний пиріг з відмінним тестом: пишним і повітряним. Готувати пиріг найкраще з яблуками - це найкраще поєднання солодкого тіста і фруктів.

Опис приготування:

Пропоную найпростіший рецепт, за яким пиріг з яблуками виходить дуже смачним! Яйця потрібно збивати холодними, можна навіть жовтки окремо від білків - тоді пиріг буде ще легше. Якщо додати в тісто кефір або сметану, то пиріг вийде більш важким, але не менш смачним. Я вирішила не поступатися традиціям і приготувати всіма улюблений швидкий пиріг за класичним рецептом.

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Розпушувач - 1 чайних ложок
  • Яблука - 5-7 штук (кисло-солодкі)
  • Обкладинка - За смаком
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
класичний пиріг з яблуками - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти.
класичний пиріг з яблуками - фото крок 2
2. Яблучка очистіть від шкірки і серцевини, наріжте кубиками. Форму для запікання змастіть маслом і викладіть на дно яблука.
класичний пиріг з яблуками - фото крок 3
3. У глибокій мисці збийте яйця з цукром до однорідного стану.
класичний пиріг з яблуками - фото крок 4
4. Збивайте не менше 10 хвилин.
класичний пиріг з яблуками - фото крок 5
5. Додайте борошно і корицю, а також розпушувач і сіль за смаком. Продовжуйте замішувати тісто.
класичний пиріг з яблуками - фото крок 6
6. Залийте тестом яблука і розподіліть його рівномірно.
класичний пиріг з яблуками - фото крок 7
7. Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.
класичний пиріг з яблуками - фото крок 8
Готовий пиріг остудіть, посипте цукровою пудрою і подавайте до столу!

Схожі рецепти