Рецепт Клафуті з вишнею фото

Клафуті з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди , Вишня
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок , На сніданок , Романтична вечеря
Випічка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Клафуті з вишні - це десерт французької кухні, поєднує в собі риси запіканки і пирога. Вишня запікається в солодкому рідкому яєчному тесті, схожому на млинцеве, в формах для запіканок або Кіша.

Опис приготування:

Клафуті з вишні - мабуть, найпростіший і легко готується французький десерт. Випікається він протягом 40 хвилин, але саме приготування займає не більше 10 хвилин. Це дуже зручно! Простий рецепт клафути з вишні - це гарна ідея для сніданку, так як виглядає красиво (можна здивувати коханого чи кохану, подав клафути прямо в постель), на смак помірно солодкий і готується дуже просто. Казка, а не випічка Так що рекомендую скористатися винаходом французьких кулінарів і приготувати клафути з вишні.

Хай щастить!

  • Вишня без кісточок - 250 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 1/3 склянки
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - - За смаком
  • Вершкове масло - - За смаком
клафуті з вишнею - фото крок 1
Форму для випікання змащуємо вершковим маслом. Вишню промиваємо і дістаємо з неї кісточки.
клафуті з вишнею - фото крок 2
Ягоди складаємо в форму.
клафуті з вишнею - фото крок 3
У зручній мисці замішуємо тісто. Для цього за допомогою віночка або блендера збиваємо яйця і борошно. Додаємо цукор, розпушувач. Знову збиваємо і повільно вливаємо молоко. Тісто має вийти трохи густуватим і гладким.
клафуті з вишнею - фото крок 4
Заливаємо вишні тестом.
клафуті з вишнею - фото крок 5
Клафуті з вишні відправляємо запікатися в попередньо розігріту до 175 градусів духовку приблизно на 40 хвилин.
клафуті з вишнею - фото крок 6
Перед подачею посипаємо Клафуті з вишні посипаємо цукровою пудрою.
клафуті з вишнею - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти