Китайська локшина зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Китайську локшину в усьому світі називають винаходом американських китайців. Вона стала популярною і на нашій кухні, а готується китайська локшина зі свининою дуже легко і швидко. Дивіться і запам'ятовуйте!
Якщо ви любите китайську кухню і хочете урізноманітнити свій повсякденний раціон, то китайська локшина зі свининою - ідеальний варіант. Це легке і в той же час дуже ситне блюдо готується всього за півгодини. Одна уязик: всі інгредієнти повинні бути дрібно нарізані (соломкою).
- Рисова локшина - 200 грам
- Свинина - 150 грам
- Цибуля - 1 штук
- Кабачок - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль і спеції - За смаком
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 За смаком
- Кунжутний соус - 1 За смаком
1. Ця страва ще називають "теплим китайським салатом з фунчозой", готується воно з додаванням свинини. Ніяке інше м'ясо не підійде. Отже, нарізаємо свинину соломкою, відправляємо смажитися на рослинній олії.
2. Додаємо нарізані тонкою соломкою овочі (цибуля, морква і кабачок). roza_ker, постійно помішуючи.
3. Свинина смажиться швидко, оскільки нарізана тонкою соломкою. Овочі також будуть готові за 15 хвилин. В кінці смаження додаємо соєвий і кунжутний соус.
4. Смажимо ще пару хвилин, постійно помішувати. У самому кінці додаємо запарену заздалегідь фунчозу. Я беру вже готову локшину в пачках, готую її так, як написано на упаковці.
5. Все перемішуємо і подаємо до столу. Така китайська локшина зі свининою подається в теплому вигляді.
6. Їсти фунчозу можна виделкою, а можна традиційними паличками.