Китайська локшина зі свининою

Китайська локшина зі свининою
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Китайську локшину в усьому світі називають винаходом американських китайців. Вона стала популярною і на нашій кухні, а готується китайська локшина зі свининою дуже легко і швидко. Дивіться і запам'ятовуйте!

опис приготування:

Якщо ви любите китайську кухню і хочете урізноманітнити свій повсякденний раціон, то китайська локшина зі свининою — ідеальний варіант. Це легке і в той же час дуже ситне блюдо готується всього за півгодини. Одна умова: всі інгредієнти повинні бути дрібно нарізані (соломкою).

  • Рисова локшина— 200  грам
  • Свинина— 150  грам
  • Цибуля— 1  штук
  • Кабачок— 1  штук
  • морква— 1  штук
  • Рослинна олія— За смаком(для смаження)
  • Сіль і спеції— За смаком
  • Соєвий соус— 2  Ст. ложки
  • кунжут— 1  За смаком
  • Кунжутний соус— 1 За смаком
Китайська локшина зі свининою - фото крок 1 1. Ця страва ще називають "; теплим китайським салатом з фунчозой ";, готується воно з додаванням свинини. Ніяке інше м'ясо не підійде. Отже, нарізаємо свинину соломкою, відправляємо смажитися на рослинній олії.

Китайська локшина зі свининою - фото крок 2 2. Додаємо нарізані тонкою соломкою овочі (цибуля, морква і кабачок). roza_ker, постійно помішуючи.

Китайська локшина зі свининою - фото крок 3 3. Свинина смажиться швидко, оскільки нарізана тонкою соломкою. Овочі також будуть готові за 15 хвилин. В кінці смаження додаємо соєвий і кунжутний соус.

Китайська локшина зі свининою - фото крок 4 4. Смажимо ще пару хвилин, постійно помішувати. У самому кінці додаємо запарену заздалегідь фунчозу. Я беру вже готову локшину в пачках, готую її так, як написано на упаковці.

Китайська локшина зі свининою - фото крок 5 5. Все перемішуємо і подаємо до столу. Така китайська локшина зі свининою подається в теплому вигляді.

Китайська локшина зі свининою - фото крок 6 6. Їсти фунчозу можна виделкою, а можна традиційними паличками.

Схожі рецепти

Китайська локшина фунчоза

Китайська локшина фунчоза

Китайська локшина фунчоза виготовляється з рисового борошна. Дуже часто її називають "; скляній ";, тому що після приготування вона стає прозорою. З цієї локшиною готують закуски, салати, супи. опис приготування: Цей салат досить незвичайний, він виходить ситним. У ньому поєднується чимало інг...

читати далі
Китайська локшина з креветками

Китайська локшина з креветками

досить просте, але смачне і ароматне блюдо, яке готується порівняно швидко. Китайська локшина з креветками і з додаванням овочів - це відмінне блюдо для любителів морепродуктів до обіду. опис приготування: Страви з локшини так само популярні в Китаї, як і страви з рису. Локшину в Китаї виробля...

читати далі
Китайська локшина з куркою

Китайська локшина з куркою

У китайській кухні є кілька улюблених рецептів страв. Рекомендую одне з них, як приготувати китайську локшину з куркою. ароматне, смачне і дуже ситне блюдо на всі випадки життя. опис приготування: Локшину з куркою можна подавати на обід або на вечерю. Використовуйте м'ясо з курячих стегон або ...

читати далі
Китайська локшина з морепродуктами

Китайська локшина з морепродуктами

Страви азіатської кухні вже давно увійшли в повсякденний раціон. Кожен поважаючий себе кулінар обов'язково повинен знати, як приготувати китайську локшину з морепродуктами, тому сьогодні розповім про це. опис приготування: Всі складові страви можна без проблем купити в супермаркеті, а рисова л...

читати далі
Смажена китайська капуста

Смажена китайська капуста

Смажена китайська капуста підійде в якості закуски або як альтернатива салату. Вона виходить неймовірно смачною. Хрусткі листя в клярі нікого не залишать байдужими, обов'язково спробуйте! опис приготування: Ця страва чудово підійде на вечерю для всієї родини. Воно досить калорійне, так як смаж...

читати далі