Рецепт Китайська локшина з куркою фото

Китайська локшина з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Птах , Курка , Морква , Часник , Локшина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

У китайській кухні є кілька улюблених рецептів страв. Рекомендую одне з них, як приготувати китайську локшину з куркою. Ароматне, смачне і дуже ситне блюдо на всі випадки життя.

Опис приготування:

Локшину з куркою можна подавати на обід або на вечерю. Використовуйте м'ясо з курячих стегон або окостів. Локшину відварюють окремо до готовності, окремо обсмажують овочі і м'ясо, а потім все поєднуєте і подаєте до столу. Їжте локшину з куркою відразу після приготування.

  • Локшина - 200 грам
  • Куряче м'ясо - 150 грам
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
  • Мелений чорний перець - 1 Чайна ложка
  • Часник - 6-7 зубчиків
  • Соус «Чилі» - 1 Чайна ложка
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Зелений стручковий перець - 0, 5 штуки
китайська локшина з куркою - фото крок 1
1. Насамперед відваріть локшину в підсоленій воді, потім відкиньте на друшляк. Наріжте м'ясо невеликими шматочками. Розігрійте сковороду з ложкою рослинного масла, викладіть курку, додайте 1 ложку соєвого соусу, 0, 5 чайної ложки меленого перцю і ложку води, накрийте кришкою і готуйте кілька хвилин.
китайська локшина з куркою - фото крок 2
2. Вимийте зелена цибуля і нарубати його дрібно. Відокремте білу частину від зеленої.
китайська локшина з куркою - фото крок 3
3. Вимийте і наріжте тонкими брусочками моркву, а також зелений перець і невеликими шматочками часник.
китайська локшина з куркою - фото крок 4
4. Тим часом курка вже приготувалася, перекладіть її зі сковороди.
китайська локшина з куркою - фото крок 5
5. Розігрійте вок з 2 ложками рослинного масла, додайте половину часнику.
китайська локшина з куркою - фото крок 6
6. Додайте через 30-45 секунд білу частину цибулини, а також морква.
китайська локшина з куркою - фото крок 7
7. Через 1-2 хвилини додайте в вок зелений перець, перемішайте. Поперчіть овочі в сковороді і перемішайте.
китайська локшина з куркою - фото крок 8
8. Влийте соєвий соус і прогрійте ще кілька секунд.
китайська локшина з куркою - фото крок 9
9. Ложкою видаліть обсмажені овочі зі сковороди і перекладіть їх в тарілку.
китайська локшина з куркою - фото крок 10
10. Поверніть сковороду на вогонь і додайте часник, що залишився.
китайська локшина з куркою - фото крок 11
11. Викладіть вже обсмажену нарізану шматочками курку.
китайська локшина з куркою - фото крок 12
12. До курки додайте гострий соус «Чилі» і добре перемішайте.
китайська локшина з куркою - фото крок 13
13. Відразу після соусу додайте відварну раніше локшину і перемішайте.
китайська локшина з куркою - фото крок 14
14. Викладіть обсмажені овочі, знову перемішайте.
китайська локшина з куркою - фото крок 15
15. Прогрійте локшину 1 хвилину і додайте зелену частину цибулі.
китайська локшина з куркою - фото крок 16
16. Перекладіть блюдо на тарілку і відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти